• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,493
Nije konus osteceni? Ja na 539 sad kad skidal bosch pumpu videl da.na kompresoru konus puknuti i da mi zato pustalo...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,512
Nije oštećen, barem pod prstom koliko osjetim,mislim da je konus kratak, izgleda da treba nešto podmetnuti u šaraf da više stisne

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Ako je tak kak veliš i ako si siguran u to onda skratiš maticu za jedan liz rezne šajbe.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
773
Bok, na osovini ukapčalice prednje vuče ima malo lufta na ležaju. Po katalogu je to konusno valjkasti ležaj. Pošto na osovini nema naboja i KM matice dali mogu staviti distancu od nekih 0.2mm. I zanima me dali mora ukapčalica komplet dolje da se zamjeni taj ležaj ili se može sa čela promijeniti ? 1000023132.jpg

sili

Novi član
Tu od
22 Kol 2025
Poruka
1
Zetor Proxima 8441
Iskustva od koji ljudi su ih imali ili još imaju. Kako su se pokazali dali se kvare koje su im mane. Osobito mjenjač i getriba. Kolko dođu popravci dal su dostupni djelovi.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Hubzin ti je do 1, Masiva do 2.
Znači još uvijek stigneš nekog namoliti da ti ga okači negde na ogradu pa ga podigneš kad se civilizacije dokopaš ;)

A to je tak, kad si ti bicikl gazil po Jadranu on se nije mogel pokvariti, on je samo mogel razmišljati kakvu novu spačku da ti složi kad bu prilika :ROFLMAO:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
916
Naručil sam 2 seta po 3 lajtunga.
Mali mi je aparat dofural i žicu 0.8 gore u selo i pri susedu sam povaril. Samo da se doma dopelam.
Nikad to nisam varil, ali ako izdrži, pa ja sam pravi srečković :LOL:
1000022271.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Nadam se da ga nisi prekuril i zaštopal.
Ispuši ga dobro da ne ostane kakve špene ili smeča kaj bi moglo zaštopati dizu.

Ako bu malo slinil ništ strašnoga. Išel bi on i na dva do doma ali na kaj bi motorni prostor ličil od te silne nafte. Još da je na kratko ajde, ali ako je daleko....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Naj se ljutiti, ali jebeno dobro je pofarban taj motor kad se nafte boji....
Popenzliran, kak i recimo ovaj :hahah:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
916
dotuckala do doma na dva ili tri klipa?
Evo, došel, i još sve završil 3 h.
A mi vjeruješ da ni kap nije procurela?
Tak više nikad nebudem ništ zavaril :ROFLMAO:
Sad pranje i parkeđo. Drugi tjedan zamijenim nove lajtunge kad stignu.
Bogami se zekonja nadelal danas, svaka mu čast.
Tebi Muha hvala na brizi (y) 1000022288.jpg 1000022284.jpg 1000022257.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,900
Bilo bi dobro da se naprave ¨špangice¨ i da se lajtunzi povežu da ne vibriraju. Meni su pucali na fergusonu i onda sam ih povezal i već godinama tako duraju bez pucanja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Ništ nemoj mjenjati, ova tri nova kaj si naručil obesi nekam u kabinu nek se voze jedno vrijeme sa tobom jer kad pripašeš te nove onda tek kreče nesigurnost.
Slažem se s Lijeskom da bi bilo bolje da se malo pogurtnaju šelnama.

Najnoviji postovi

Na vrh