plus
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Sij 2016
- Poruka
- 6,285
I moj susjed, priučeni stolar, cimarman, traktorista itd., je gledao nas mlade početnike, majstore i odlučio sam "servisirati svoje kočnice". Zdrobio je u probnoj vožnji i kočenju 2 plohe i 1 stup betonske ograde od susjeda nasuprot nas. Sredio je i sebe, o da. Ja sam ga vozio u bolnicu. (Više ne popravlja kočnice, ali zato zna s traktorom zbrisati pred nosom policiji preko nasipa željezničke pruge i tračnica... a onda ga oni dočekaju doma na dvorištu.)
Nemojte svi popravljati kočnice, ne ugrožavate samo sebe i svoju imovinu, otvorena ste prijetnja sigurnosti u prometu i svima nama drugima koji sudjelujemo u njemu.
Ja recimo znam nešto malo "o mesariji", ali ne bi probao vama operirati niti mandule...
Ostavite kočnice majstorima kao @MUHA i iste profesije. Vi samo vozite i koristite svoje traktore s ljubavlju, ali kočnice i volan servisirati "ne, ne". Hvala na razumijevanju!
Nemojte svi popravljati kočnice, ne ugrožavate samo sebe i svoju imovinu, otvorena ste prijetnja sigurnosti u prometu i svima nama drugima koji sudjelujemo u njemu.
Ja recimo znam nešto malo "o mesariji", ali ne bi probao vama operirati niti mandule...
Ostavite kočnice majstorima kao @MUHA i iste profesije. Vi samo vozite i koristite svoje traktore s ljubavlju, ali kočnice i volan servisirati "ne, ne". Hvala na razumijevanju!