Jučer sam malo probudil uspavanog čeha i prepelal do klijeti i nazad. Mogu reči da sam zadovoljan paljenjem i uopće radom motora poslije minusa. Poslije sam malo podigel na dizalicu prednji i zadnji kraj te provjeril luft kotača. Samo je prvi desni poprilično imal lufta . Dotegnul sam i podmazal još, mislim da nije lager dobil ( a tog sam mijenjal prije 2 godine ). Zadnji kraj je sasvim Ok, fiksni izvan svih očekivanja. Kompletni traktor ( motor/getriba/reduktori/hidraulik )sve suho ko barut. Zasad. Jedino mi slini na odušku serva volana ( onog naknadno ugrađenog ) a to je točkica. Sad bude uskoro dobil friško ulje/filtere tak da nakon 40 g bude ko mladić u najboljim godinama. I mora dobiti uteg napred radi malčera. Zasad sam nabavil 60 kg ploče. Dobar je to traktorič, služi svrsi.
A zahvaljujući ovom forumu, još uvijek ide
View attachment 88214
Ma slika i prilika,,,svaka čast na urednosti,, eeee... ebiga,, moj ni kriv ni dužan, se smrzava vani,,,kažu takav mu pao grahh,, sjedalo je riknulo popucalo postolje,, a glavni dio otišao na tapaciranje,, pa se oteglo,,, sad je malo popustila ova sparina,, pa moram ovaj magnet ispod sica izvaditi i oprati,,kolega Frenki imali u tvom traktoru taj magnet,, provjeri,,
A za tegove,,moji su tu mada je neko jedan maznul nekad negdje davno u Francuskoj,, odakle je i meni došao,