G
GROF
Guest
Bok,
Imam pitanje vezano uz freze na Tomo Vinkovicima. Zanima me, dali traktor lakse radi sa tipom freze koja se direktno kopča na 4 šrafa, ili mu je lakse sa frezama novijeg tipa, dakle one koje idu preko kardana. I što mislite o frezama koje koristi Yanmar, tj. o onim nozevima. Jel netko probao na tomeka staviti takvu frezu ??:weedman:
., poštovanje novi forumašu newTomo i dobro nam došal na najbolji poljoprivredni forum! :supz: ...
., po pitanju freze?, sa kim tipom freze lakše tome dela?, pa frezal sam sa svim tipovima freze i moje skromno iskustvo da mu je isti vrag., u teškoj zemlji teško u laganoj zemlji lakše!!! :mrgreen: ...
., e DA po pitanju ove yanmarove freze sa onim srpastm noževima?!., moje osobno i skromno mišljenje, lagane su, sa dobrim prenosima, lako ji nosidu i manje jaki traktori., barem ono malo ča sam mogal vidit iz ovi filmića i sličica naši nadasve vridni forumaša i preponosni vlasnika traktorića Yanmar!!!...
., forumašu tomo420!, kosilica ispala za deset., svaka čast!, kosi ona ko prava, samo po gasu., sretno ti!!!...
., ej prijatelju Aco093!., fala TI za one lipe slikice kadi se boriš sa onom mrcinom od balirke., šteta ča slikice nisu malo veće da se bolje vidi makina jedna i druga!!!..., e DA!, va slikica voga čudnoga traktorića već je bila na forumu ovde., ako se nevaram?, metnul je nju naš forumaš; firemanpetar!!!... :supz: ...
., aj Bog!, čitamo se ...