G
GROF
Guest
Bok,
Imam pitanje vezano uz freze na Tomo Vinkovicima. Zanima me, dali traktor lakse radi sa tipom freze koja se direktno kopča na 4 šrafa, ili mu je lakse sa frezama novijeg tipa, dakle one koje idu preko kardana. I što mislite o frezama koje koristi Yanmar, tj. o onim nozevima. Jel netko probao na tomeka staviti takvu frezu ??:weedman:
., poštovanje novi forumašu newTomo i dobro nam došal na najbolji poljoprivredni forum! :supz: ...
., po pitanju freze?, sa kim tipom freze lakše tome dela?, pa frezal sam sa svim tipovima freze i moje skromno iskustvo da mu je isti vrag., u teškoj zemlji teško u laganoj zemlji lakše!!! :mrgreen: ...
., e DA po pitanju ove yanmarove freze sa onim srpastm noževima?!., moje osobno i skromno mišljenje, lagane su, sa dobrim prenosima, lako ji nosidu i manje jaki traktori., barem ono malo ča sam mogal vidit iz ovi filmića i sličica naši nadasve vridni forumaša i preponosni vlasnika traktorića Yanmar!!!...
., forumašu tomo420!, kosilica ispala za deset., svaka čast!, kosi ona ko prava, samo po gasu., sretno ti!!!... rayer: ..
., ej prijatelju Aco093!., fala TI za one lipe slikice kadi se boriš sa onom mrcinom od balirke., šteta ča slikice nisu malo veće da se bolje vidi makina jedna i druga!!!..., e DA!, va slikica voga čudnoga traktorića već je bila na forumu ovde., ako se nevaram?, metnul je nju naš forumaš; firemanpetar!!!... :supz: ...
., aj Bog!, čitamo se ...