firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Re: TOMO VINKOVIĆ
Radim na tome da i ja imam mjerač pritiska ulja, samo što Joe ima manometar a ja ču imat mjerač od auta. Istalaciju za ulje več sam napravijo i montirao, isto tako i elektro instalaciju. Mjerača još nisam ugradio jer sam dao tokaru da mi otokari jednu deklu za instrument tablu a u tu delju ču stavir mjerač. Za sada stavljam nekoliko slika, a instrument tabla još nije gotova pa ču to stavit kad završim sa rodovima.
Djelovi za mjerjenje tlaka ulja iz motora
Obrisan neispravan link.
Sastavljeno
Obrisan neispravan link.
Montaža na motoru
Obrisan neispravan link.
Montaža na traktoru
Obrisan neispravan link.
Na gornjoj sliki se vide i PVC blatobrani koje sam stavijo u ovoj zimi
Još jedna slika sa blatobranima
Obrisan neispravan link.
Originalni šalter i sijalicu nisam ništa dirao, šalter je na drugi strani motora, znači negde na sredini uljnog tokokruga. Tako se može kontrolisati pritisak sa dvije pozicija.
Ovaj novi mjerač isto ima sijalicu, ima i kazaljku pritiska u barima. Mjeri na početku uljnog tokokruga, kod filtera.
Radim na tome da i ja imam mjerač pritiska ulja, samo što Joe ima manometar a ja ču imat mjerač od auta. Istalaciju za ulje več sam napravijo i montirao, isto tako i elektro instalaciju. Mjerača još nisam ugradio jer sam dao tokaru da mi otokari jednu deklu za instrument tablu a u tu delju ču stavir mjerač. Za sada stavljam nekoliko slika, a instrument tabla još nije gotova pa ču to stavit kad završim sa rodovima.
Djelovi za mjerjenje tlaka ulja iz motora
Obrisan neispravan link.
Sastavljeno
Obrisan neispravan link.
Montaža na motoru
Obrisan neispravan link.
Montaža na traktoru
Obrisan neispravan link.
Na gornjoj sliki se vide i PVC blatobrani koje sam stavijo u ovoj zimi
Još jedna slika sa blatobranima
Obrisan neispravan link.
Originalni šalter i sijalicu nisam ništa dirao, šalter je na drugi strani motora, znači negde na sredini uljnog tokokruga. Tako se može kontrolisati pritisak sa dvije pozicija.
Ovaj novi mjerač isto ima sijalicu, ima i kazaljku pritiska u barima. Mjeri na početku uljnog tokokruga, kod filtera.