firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Pozdrav majstori.
Dali je možda neko uradio kardan za pogon priključaka na prednji dio traktora Tomo 420.
Dali je možda več.ko mislio o tom inovacijom neka javi kako bi se to uradilo.
Hvala na odgovoru.
Što se tiče kardana na motoru, ugrađivali su to na male TVjce več u fabrici, znači original. To su bili traktori TV- 319 K, što znači komunalni traktori. Oni su imali nosač za ralicu/ kosilicu, taj kardan i balon kotače. Taj kardan je bio nešto manji od standardnog.
Vjerujem da bi se to moglo još nabavit u Primi, ili ako ti je lakše iskopiraš i napraviš sam.
Našao sam i jednu sliku u mom arhivu pa pogledaj kako izgleda to.
Pozdrav Puknuti
Dobro si kazao kako se daje izjave o popravcima i izradi novih dijelova kako o ovoj temi izradi prednjeg kardana za Tomo Vinković.
Kad bi bio interes forumaša bi neko ko je blizu Prime mogao ,da dobije podatke o kardanu na prednjem delu koji je namontiran na komunalnem traktoru TV.
Budimo složniji i fleksibilniji.
Kupujem frezo več upotrebljeno za tomota TV 420 širine 1000 mm.
Ako ima ko javite cijeno i gde se može podignuti.
Čuj dečko!
Fino si pital što te zanima za prednji kardan, ja sam ti lepo odgovorijo ko ga napravijo, čak sam se potrudijo pa ti stavijo sliku jer sam mislijo da ču ti sa tome pomoči.
A i drugi članovi su ti htjeli pomoči sa svojim saznamjem i napisanim odgovorima. Članovi kojima ja dajem rešpekt jer mislim da imaju nešto u glavi i znaju nešto, ponešto i toga što mi neznamo.
E sad neka ti taj kardan izmisli onaj koji ti najviše pomogo, onaj koji zna kako se daje izjave o popravcima. Pa ga smislite zajedno i naguzite na tvog Tomu.
Posljednje uređivanje: