Promenis mijesto rukavcima, tako da tanjirasti bude sa obratne strane nego sto je i tako ne gubis nista.
sta kazete ljudi na ovu ideju?
Imam starog PE 18 kuci koji stoji, ne radi nista vec 10 godina, situacija je takva da dok je did ziv to se ne moze prodat (jer on to ne dopusta) ali mogu od njega napravit sta hocu.
Pa mi je palo na pamet da od njega napravim utovarivac, ko pravi veliki, samo mali...
Naravno, ne zanosim se, tu je pono posla, narocito po sredini traktora di je za takvo nesto prezentilan...
Al mene zanima sta vi kazete, jel to nemoguce, postoji li koji problem koji ne mogu sagledat ovako na prvu, zbog kojeg bi trebao odustat?!
preokrenuo bi smjer voznje u odnosu na traktorski (i tako izgubio spore brzine).
Tovario bi s njime gnjoj, zemlju, žalo, nekad ga koristio i kao vilicar...kad bi to napavio...
Postoje slicni strojcici od JCB, Atlas-a,...
Kak ti to misliš?pustite čovjeka na miru...ako neznate odgovor na njegovo pitanje onda ga nemojte zezat....kolega ja ti nemam pojma koliko bi došla jedna takva kabina al je sigurno dosta novca u igri.artyman:
Sitna riba je to za mene i Tomicu, više me muči daljinski.
Uzeo u Ljubljani daljinac piše za TV, al mi nešto ne lovi, traktor mi po 100m zna ponekad skrenuti sa puta.:madmana::roll:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ZFnvMFS0So8[/YT]
sta kazete ljudi na ovu ideju?
Imam starog PE 18 kuci koji stoji, ne radi nista vec 10 godina, situacija je takva da dok je did ziv to se ne moze prodat (jer on to ne dopusta) ali mogu od njega napravit sta hocu.
Pa mi je palo na pamet da od njega napravim utovarivac, ko pravi veliki, samo mali...
Naravno, ne zanosim se, tu je pono posla, narocito po sredini traktora di je za takvo nesto prezentilan...
Al mene zanima sta vi kazete, jel to nemoguce, postoji li koji problem koji ne mogu sagledat ovako na prvu, zbog kojeg bi trebao odustat?!
preokrenuo bi smjer voznje u odnosu na traktorski (i tako izgubio spore brzine).
Tovario bi s njime gnjoj, zemlju, žalo, nekad ga koristio i kao vilicar...kad bi to napavio...
Postoje slicni strojcici od JCB, Atlas-a,...
Pozdrav za novog člana, a na ovom forumu možeš naći baš sve oko traktora TV, pa tako ćeš riješiti i sve dileme oko izbora traktora. Pozzartyman:
Ovaj video je uradak za "5" treba naći prijatelja da mu stoiji na drugom kraju njive da ga samo okrene i ubrazdi i tako uz pivo pomalo. Samo moje mišljenje je da ovi traktori nisu baš naj adekvatnije riješenje za ove velike parcele i za ovakvu ravnicu mislim da je to s njim pravi umor osim ovakvog oranja. Ja ne orem mnogo negdje oko 1 hektara godišnje, ali to su male parcele od po 200-300 kvadrata, za mene je 1.dunum u cugu i na jednom mjestu posao, ali zato su te površine sve u stranama gdje drugi traktor nemože krotiti osim TV a kamoli orati. pozz.
I ja sam ti u istom poslu, sada sam u fazi rješenja gdje postaviti alternator pošto je kod mene pumpa i glava od M 123, tako da moram izmjestiti alternator, pa neznam kuda sa njim, prevelik da bi stao na mjesto naftnog filtera i kod mene je TV 730 takav plavi, moram tražiti manji alternator ali gdje naći tog S. Swivta?, ili ću tražiti rješenje u regleru, pošto mi je dinama ispravna, moram još dobro vidjeti. Trenutno mi majstor pravi ona dva zupčanika za inveziju, pa ćemo vidjeti kada se sklopi biti će slike. Koliko vidim da je i ova glava od M 123, a pumpa nije, volan od BMW!, molim te provjeri mi ovo od čega je šta?, i da li je pametno kombinovati, pa se čujemo.
crni to ti nije istina.mali ferko se nemože ravnat sa tomom serije 7xx..ja sam vozio ferka 539 a sad imam TV522 i nebi ga dao za novog ferka a ovi od 30 konja su još bolji.ja sam neki dan nosio rolo bale sa ferkom od susjeda al je bilo malo klizavo i kad ostavim balu ferko samo vrti u mjestu ni makac.....odem kući i uzmem svog tomoija i ide bez problema..ja ti kažem da je tomo serije 700 puno bolji od malog ferka.
Nisam ga nikad vozio a tomo 7xx serija mi bas djeluje ozbiljnije i jos da je naletit hidraulicni volan mislim da nebi bilo problema u radu.
Nisam ga nikad vozio a tomo 7xx serija mi bas djeluje ozbiljnije i jos da je naletit hidraulicni volan mislim da nebi bilo problema u radu.
brate CRNI 100, ti samo uzimaj TV iz serije 7xx , nikada nećeš se pokajati
a priljatwelja zovi nek gleda šta sve zna naša TOMICA
Ako poznaješ koga onda idi kod njega pa probaj sa traktorom nešto radit, isto napravi sa ferkom. Ako imaš te mogučnosti idi pa to uradi jer znaš kako je, svaki svoga konja hvali a ti neznaš kako da se odlučiš. Probaj strojeve pa češ se lako odlučiti.
pozdrav!
malo prolistaj natrag pa ćeš vidjeti kako tomo 732 vuče ursusa za sobom.to je moj video
![]()