Markec
Član
- Tu od
- 9 Ožu 2012
- Poruka
- 282
Markec Hittner u sredinu stavlja teflno,
a ne plastiku
Sve se zna, pajdaš.. Nemaš brige..
Markec Hittner u sredinu stavlja teflno,
a ne plastiku
[QUOTEPrijatelju, nema zglobne mašine koja je urađena kao TV, a da nema problema oko zgloba ili lufta na njemu, Sve zavisi od vozača, i kakvim uvjetima radi stroj.LP:drink:
Ma dobro nebitno šta je ko rekao! Šta je tebi bolja izvedba??to od hitnera ili tome vinkovića
problem sredine je opterećene traktora i ona se ne troši
jednako po cijeloj dužina, već samo na kraljevim i to samo malo
lijevo i desno (nema velikih stalnim oscilacija terena)
mislim da je kombinacija telnon-gus malo bolja za kasniju reparaturu
jer lake izbije stara teflonska piksa dole i stavi nova piksa sa nadmjerom.
I ja mislim da je to bolje rješenje no najveća opterećenja po pitaju habanja (trošenja) čaure i trna sprjeda gornja a straga donja strana gledajući prema traktoru samo na tim mjestima se pokazala istrošenost znači da bi se opet na sredini tog teflona mogao pretokariti jedan mali plitki utor gdje bi se opet moglo podmazivati preko mazalice .E sada dali bi ta mast koristila ili odmagala teflonu to neznam.u svakom sličaju više se gusnata čaura nebi derala nego samo teflonska pikasa.
Ma to ti ljuban jole napravi i nećeš dugo čekati 2-3 mjeseca.hahahhaha
:icon_lol:
jel zna netko koliko dođe sat za njega?mislim na ovaj što broji radne sate.meni ne radi tj već djedu nije radio.u početku se sjećam da se je još vrtio ali kasnije je riknuo a ovaj ga nikad nije zamijenio.ili je bolje možda to popravit/reparirat ako je moguće.
zadnje što je stao je 22 509 radnih sati
jel zna netko koliko dođe sat za njega?mislim na ovaj što broji radne sate.meni ne radi tj već djedu nije radio.u početku se sjećam da se je još vrtio ali kasnije je riknuo a ovaj ga nikad nije zamijenio.ili je bolje možda to popravit/reparirat ako je moguće.
zadnje što je stao je 22 509 radnih sati
I ja mislim da je to bolje rješenje no najveća opterećenja po pitaju habanja (trošenja) čaure i trna sprjeda gornja a straga donja strana gledajući prema traktoru samo na tim mjestima se pokazala istrošenost znači da bi se opet na sredini tog teflona mogao pretokariti jedan mali plitki utor gdje bi se opet moglo podmazivati preko mazalice .E sada dali bi ta mast koristila ili odmagala teflonu to neznam.u svakom sličaju više se gusnata čaura nebi derala nego samo teflonska pikasa.
Pozdrav dečki,
teflonom bi se mogla ispiksati sredina i to teflonskom folijom debljine od 1 do 1,5 mm jer se takva folija može nabaviti .
Tada se u ženski dio sredine ureže utor i u njega se ubaci teflonska folija a kasnije se trn potokari na mjeru.
Ali po meni je teflon daleko premekan a to znam iz iskustva jer radimo sa raznim vrstama teflona već 25 godina.
Daleko bolje rješenje je novilon oillon.
To je novilon sa mikro granulama ulja.
Klizna svojstva su mu do 7 puta bolja od najbolje bronce a i daleko je tvrđi od teflona.
Vjerojatno se i novilon može nabaviti u foliji.
Pravi bi posao bio kada bi se trn metalizirao da se dobije tvrdoča oko 55 Rc
i tada ubaciti novilon u ženski dio.
Kada bi došlo do lufta samo bi se promjenila folija i deri dalje a do zaribavanja nebi moglo doći.
Ja mislim da agt ima ugrađen novilon i to se je jako dobro pokazalo.
Lp.
Jeste sta o tome komentirali .Dali tako rade orginalne sredine ili?
Hehehehehe ja sam samo tako rekao (plastika )ot kud znam od kojeg je materijala.
pa daj pitaj tebi je lakše nazvati.wait):
pozdrav prijatelji, nisam se odavno javio, ja sam na svom tomici reparirao sredinu i mene je izašlo oko 200 eura, mada sam i provjeraovao koliko košta nova sredina, naravno i muški i ženski dio, izađu oko 500 eura, kod nas u BiH.rofl):