sladjanr994
Član
- Tu od
- 17 Kol 2011
- Poruka
- 35
Re: TOMO VINKOVIĆ
nije mi cilj oderat covjeka pa da kasnije me niko vise nece zvat
nije mi cilj oderat covjeka pa da kasnije me niko vise nece zvat
Čiviju u elipsi izbiješ i sa okruglom turpijom pobrusiš mm dva u smjeru glave vijka.Sastaviš i sad bi trebala glavica klipiča nalegat na rub vijka.
Slađo, kod nas je 35-40KM samo oranje.nije mi cilj oderat covjeka pa da kasnije me niko vise nece zvat
Ja sam ove godine kupovao kod njih.
Imaju "Koyo" ležajeve, a za nekoliko godina ću moči javiti kakvi su.
Na TV730 nikad a možda ni tad nije ugrađivan kuglični tj. navedeni 6307, u jedan tip jeste ali to trenutno nije tema................u ovaj traktor ide taj ležaj koji je.znači promjer 80 (6307) a u novije ide onaj koji je u katalogu ( novije valjda smatra 731 i 732) ali može se stavit kataloški s uvjetom da se napravi piksa koju također oni rade......
Postavljaš teška pitanja, nov motor otkaže, jednostavno desi se, kod mene je prošle jeseni na LD914 pukla radilica, radio godinama bez problema i tras............
Da li se isplati razmisljat o tv826 sa 50rs, oko 25k kn mozda manje, znam da je motor sranje ali me zanima jel stvara probleme od pocetka ili kasnije? I ono najbitnije, jel istina sta sam procitao na vise mjesta da 826 ima 22ks a ne 26ks?
Slađo, kod nas je 35-40KM samo oranje.
Ja više nemam pravo glasa u ovoj temi hehe =P