joekiki
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Lis 2008
- Poruka
- 1,318
Da čujem i vaša mišljenja i iskustva, predloge i komentare.
Po pričama okolnih vulkanizera, trayal gume su najlošije kvalitete u svakom pogledu!
Da čujem i vaša mišljenja i iskustva, predloge i komentare.
Doboj BiH - Trayal 82€ unutrašnja 12 € :icon_e_wink:
Kod mene su još gumaruma.
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=7819518
Po pričama okolnih vulkanizera, trayal gume su najlošije kvalitete u svakom pogledu!n):
To je novi nekorišteni motor sa stare zalihe ili kompletno reparirani?
Jer takvih motora više nažalost nema u proizvodnji....
@jozef nije ti to od tereta jer ja mog opterećujem i previše al nije puklo.
jednom u zadnjem dif.. otišli planetari al sam ja zapeo par put za žile i imam tegove na sva 4 kotača
Dragi moj prijatelju forumski ; firemanpeter@!
Lipo TI fala do samog neba na ponudjenoj pomoći oko nabave guma., ALI, očito si me krivo razumil?, meni netrebadu gume. Ja na mom traktoru tomi imam MITAS gume - Češke proizvodnje, skoro pa poderane 70%. Ove MITAS gume sada ča imam?, došle su sa njim i moram napomenut da su loše kvalitete a bome i dizajna. Planiram da na godinu a prije tehničkog pregleda zaminim nove sve četri i to sa RUMAGUMA gumama.-
Kad god minjam gume?, ili na autu, prikolici, traktoriću, ... uvik minjam u kompletu, ovo je za mene nepisano pravilo.-
Lip pozdrav SVIM ljubiteljima i korisnicima - posjednicima traktora tome, Vaš grof
eh Tomo,sad mu još dodaj proširivače i kreni ga vozat po uzbrdicama sa tom prikolicom,možda neće odmah pucat,ali nači će si svoju točku pucanjarofl):
da nisi imao utege na kotačima,nebi mogao vadit sa plugom ono korjenje,a boga mi nebi ni polomio dif,onda bi kotači proklizavali pa bi vjerovatno odustao od takve rabote