Slažem se sa prijedlozima, samo je problem što dan ima samo 24 sata, pa će ovo malo pričekati. Prioritet mi je ono čega uopće nema. Kad to riješim onda ću dalje. A ima samo paljenje, punjenje, kratko i dugo svjetlo. Nije imao ni paljenje početkom ljeta, to nisam ni pisao jer me još nije bilo na forumu, čuo se samo klik na anlaseru pa sam ga morao skinuti i očistiti automat i sve malo razraditi, sad pali bez problema. Ima tu još dosta sitnica koje me smetaju, ali ne pišem baš svaki detalj da ne budem dosadan. Po mom skromnom sudu, traktor ima potencijala, zato sam se i bacio na sređivanje, ali trenutno ima tih detalja zbog kojih izgleda kao da ga je krava sažvakala i ispljunula. Al bit će i to sređeno s vremenom, već sam dio polako riješio. Na ovaj šlaf ništa ne curi, ali me bode u oko ova rascofana zaštita kod rezervara. Metalni bužir ostaje dok ne sredim haubu koja je naprijed malo stisnuta pa metalni bužir drži da se ne pregloda žica. Nafta pomalo smolji tamo na čašici, stara mrežica se raspala i nakon što sam stavio novu s novom gumicom, ne dihta dobro. Al riješiti ću i to. I malo suzi na membrani AC pumpice (nove), na onom dijelu gdje se spajaju gornji i donji dio. Bitno mi je da ne vidim da bi nešto curilo na motoru, dihtunzi i tako. Dok su ove vanjske gluposti, to mogu sam riješiti. I kočnice sam uspio donekle dovesti u red, sad lijeva koči vrlo laganim pritiskom, za desnu moram još malo podići pedalu i raširiti na križu. Ide to sve skupa k funkcionalnoj mašini...