Sa današnjim dijelovima radionički priručnik ti ne bude previše pomogal...Majstori, več dugo nisam razdvajao 539, pa i zašto tražim service manual sa dimenzijama na koju dimenziju naštelovati pracne kod kvačila. Isto me zanima jer želim staviti grafitne špage, koliko jih skratiti kad jh uvaljam u kučište ove špage?
Neznam čemu glumiti majstora , ako se ne razumijete u to . Kod nas je popravak anlasera 40-50 eura plus dijelovi .I zaboraviš za njega 10 godina . Kupili novi brzi anlaser 900 kn . Krepal za pola godine .Na kraju popravili stari i radi bolje nego to novo smećeAko je anlaser odraditi ću ovo i valjda bude ok.
Bravo, potpisujem.Neznam čemu glumiti majstora , ako se ne razumijete u to . Kod nas je popravak anlasera 40-50 eura plus dijelovi .I zaboraviš za njega 10 godina . Kupili novi brzi anlaser 900 kn . Krepal za pola godine .Na kraju popravili stari i radi bolje nego to novo smeće
Neznam kaj mu je .Prvo radili generalku na motoru i stavili taj novi brzi prije jer mi motor prije generalke teško palil sa starim . Motor generalno opravljen on dok se zagrije ma nema teorije da upali , već sam mislio majstora zvati da je nekaj zeznul s generalkom . Kad ono smeće od anlasera sad već neće ni hladnoga okrenuti . Krug okrene i gotovo . Popravili stari radi bolje nego taj novi .Bravo, potpisujem.
View attachment 57184
View attachment 57185
View attachment 57186
Neki dan sam susjedu popravljao ovo zlo od anlasera. Stari su anlaseri suho zlato prema ovome...
Jednostavno majstoru mi ga se ne isplati nositi jer mi bude odnio 30-40 eura . Jednostavno nema snage okrenuti motor . Okrene i stane . Nema Šanse da ga vrti . Pad napona kod anlasovanja u granici . Tak da sam zaključil da je greška u njemu , a u to sam se i uvjerio kad sam stavio stari anlaser . .Ovo mi je zaista premalo informacija da bi se usudio pogađati što je tom tvojem tzv. brzom anlaseru.
Ja se baš ne slažem s ovim, ima nas koji želimo biti multipraktični i koje zanima više različitih tehničkih područja. Logika mi govori da ljudi budu na forumu radi toga jer im trebaju neki detalji koji im možda nedostaju da lakše i jednostavnije riješe problem. Onaj tko želi odmah do servisera će i otići, neće se sigurno raspitivati po forumu. Naravno, najbitnije je u tome poznavati svoje mogućnosti, što materijalno-tehničke, što osobne i uočiti trenutak kad možda nešto ipak ne ide u kućnoj radinosti i zahtjeva stručniji pristup. Ja se recimo ne bih nikad upuštao u otvaranje motora (vjerojatno ;-), ali sve ovo po njemu što je dostupno, naravno da ću pokušati prvo sam osposobiti.Neznam čemu glumiti majstora , ako se ne razumijete u to .
Sve pet . Postavio je prvi post 24 siječnja i još ga nije popravio . Znamo i sami kakvo je stanje u poljoprivredi i sve to , ali opet . već bi ga majstor odavno složio i zaboravio bi na njega . I mi popravimo sami kaj možemo , a ovo kaj neznamo neću se ni truditi jer većinom ne ispadne dobro .Ja se baš ne slažem s ovim, ima nas koji želimo biti multipraktični i koje zanima više različitih tehničkih područja. Logika mi govori da ljudi budu na forumu radi toga jer im trebaju neki detalji koji im možda nedostaju da lakše i jednostavnije riješe problem. Onaj tko želi odmah do servisera će i otići, neće se sigurno raspitivati po forumu. Naravno, najbitnije je u tome poznavati svoje mogućnosti, što materijalno-tehničke, što osobne i uočiti trenutak kad možda nešto ipak ne ide u kućnoj radinosti i zahtjeva stručniji pristup. Ja se recimo ne bih nikad upuštao u otvaranje motora (vjerojatno ;-), ali sve ovo po njemu što je dostupno, naravno da ću pokušati prvo sam osposobiti.
A si videl kak je doskočil problemu i prišparal novce za izmjenu četkica 🤭Ne vjeruj svemu kaj ima na jutubu , ni google majstorima ..lik kucka po automatu a problem mu je na četkicama....