• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,465
Iako izgleda sve to jednostavno ima puno zamki. Recimo između ostalog i ispravnost mase na držaču četkica, ona 3 šarafa ga stežu...

markokg1983

Novi član
Tu od
7 Stu 2025
Poruka
7
hm. sad gledam u pravu si jeste malo pojedeno.znaci nov automat

Iako izgleda sve to jednostavno ima puno zamki. Recimo između ostalog i ispravnost mase na držaču četkica, ona 3 šarafa ga stežu...
to sam zamenio.aj sad jos jedno glupo pitanje 2 cetkice + 2 - ako je probila jedna + moze li da radi na 3? da nebacam nosac trebace;);););)

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
516
Sad me več malo strah.

puno sam napisal i sve obrisal nebi htel da nekaj prejde krivo zbog mojih savjeta.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,465
to sam zamenio.aj sad jos jedno glupo pitanje 2 cetkice + 2 - ako je probila jedna + moze li da radi na 3? da nebacam nosac trebace;);););)
Ne može. Na jednu četkicu struja ulazi na drugu izlazi iz rotora.
Ako su u funkciji kako ti misliš 3, ne nego samo 2 i dobivaš pola snage anlasera.

hm. sad gledam u pravu si jeste malo pojedeno.znaci nov automat
Kaj je sad pojedeno? Točno napiši, ili opiši.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,416
Ako anlaser ukopcava na srafciger, a na kljuc samo skljoca, onda je brava za paljenje u banani.
Ima bravi koje tako rade ako ih predaleko okrenes.

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
52
Traktor IMT 539 je počeo bacati naftu na cijevćicu iza pumpe ,te je izgubio snagu,što bi mogao biti uzrok?
Riješio sam problem sa curenjem nafte na preljevnu cijevčicu,popustio je nosač povratnog ventila na koji se šarafi cijev visokog pritiska što ide na diznu , te je gorivo ulazilo u kućište pumpe.Kad sam to zašarafio više ne curi te dobro radi i ima normalno snagu,jedino je problem kad naglo smanjim gas dokraja ugasi se,kad smanjujem polako onda normalno radi u leru,oćito je velika količna goriva nešto poremetila u regulatoru pumpe?

Najnoviji postovi

Na vrh