to sam zamenio.aj sad jos jedno glupo pitanje 2 cetkice + 2 - ako je probila jedna + moze li da radi na 3? da nebacam nosac trebaceIako izgleda sve to jednostavno ima puno zamki. Recimo između ostalog i ispravnost mase na držaču četkica, ona 3 šarafa ga stežu...
Ne može. Na jednu četkicu struja ulazi na drugu izlazi iz rotora.to sam zamenio.aj sad jos jedno glupo pitanje 2 cetkice + 2 - ako je probila jedna + moze li da radi na 3? da nebacam nosac trebace![]()
Kaj je sad pojedeno? Točno napiši, ili opiši.hm. sad gledam u pravu si jeste malo pojedeno.znaci nov automat
Riješio sam problem sa curenjem nafte na preljevnu cijevčicu,popustio je nosač povratnog ventila na koji se šarafi cijev visokog pritiska što ide na diznu , te je gorivo ulazilo u kućište pumpe.Kad sam to zašarafio više ne curi te dobro radi i ima normalno snagu,jedino je problem kad naglo smanjim gas dokraja ugasi se,kad smanjujem polako onda normalno radi u leru,oćito je velika količna goriva nešto poremetila u regulatoru pumpe?Traktor IMT 539 je počeo bacati naftu na cijevćicu iza pumpe ,te je izgubio snagu,što bi mogao biti uzrok?