• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,465
Iako izgleda sve to jednostavno ima puno zamki. Recimo između ostalog i ispravnost mase na držaču četkica, ona 3 šarafa ga stežu...

markokg1983

Novi član
Tu od
7 Stu 2025
Poruka
8
Iako izgleda sve to jednostavno ima puno zamki. Recimo između ostalog i ispravnost mase na držaču četkica, ona 3 šarafa ga stežu...
to sam zamenio.aj sad jos jedno glupo pitanje 2 cetkice + 2 - ako je probila jedna + moze li da radi na 3? da nebacam nosac trebace;);););)

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
516
Sad me več malo strah.

puno sam napisal i sve obrisal nebi htel da nekaj prejde krivo zbog mojih savjeta.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,465
to sam zamenio.aj sad jos jedno glupo pitanje 2 cetkice + 2 - ako je probila jedna + moze li da radi na 3? da nebacam nosac trebace;);););)
Ne može. Na jednu četkicu struja ulazi na drugu izlazi iz rotora.
Ako su u funkciji kako ti misliš 3, ne nego samo 2 i dobivaš pola snage anlasera.

Na vrh