bitćebolje
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Sij 2016
- Poruka
- 740
Možda se pregrijao nekom drugom, a ne tebi....
Naime i sam sam imao 542. Pa da iznesem svoje viđenje problema...
Najvjerojatnije si u traktoru imao termostat.
Vjerojatno je u kileru-hladnjaku bila voda a ne antifriz, ili antifriz star 100 godina.
Vjerojatno ti je zaštekao termostat, pa je traktor zakuhao ili pregrijao.
E sad ako si u kiler nalio hladne vode, onda si sjebao glavu ili blok motora.
E sad je pitanje da li ti je ispravan mjerač indikator temperature...
Uglavnom tebi sada traktor nema onu snagu i onaj šus koji je imao prije ovog svega.
Dalje slijedi pregledati boš pumpu i AC pumpu, pa ako je to u redu, onda neka polugeneralka, zamjenit karike i sa njim u prodaju, jer to više nije to.....:icon_wink:
542 nije neki traktor za forsiranje i divljanje tako da sam najbolje znaš šta je bilo u međuvremenu....
Sa njim u prodaju a ti gledaj barem 549, koji je osjetno jači i izdržljiviji....
Naime i sam sam imao 542. Pa da iznesem svoje viđenje problema...
Najvjerojatnije si u traktoru imao termostat.
Vjerojatno je u kileru-hladnjaku bila voda a ne antifriz, ili antifriz star 100 godina.
Vjerojatno ti je zaštekao termostat, pa je traktor zakuhao ili pregrijao.
E sad ako si u kiler nalio hladne vode, onda si sjebao glavu ili blok motora.
E sad je pitanje da li ti je ispravan mjerač indikator temperature...
Uglavnom tebi sada traktor nema onu snagu i onaj šus koji je imao prije ovog svega.
Dalje slijedi pregledati boš pumpu i AC pumpu, pa ako je to u redu, onda neka polugeneralka, zamjenit karike i sa njim u prodaju, jer to više nije to.....:icon_wink:
542 nije neki traktor za forsiranje i divljanje tako da sam najbolje znaš šta je bilo u međuvremenu....
Sa njim u prodaju a ti gledaj barem 549, koji je osjetno jači i izdržljiviji....
Posljednje uređivanje: