S
strongboy
Guest
pre neki dan sam pitao jednog mehanicara za poloprivredne strojeve i druge teske masine.sad redi na odrzavanju mehanizacije u jednom rudniku.a dugo godina je radio kao mehanicar u poljoprivrednoj zadruzi..ovim zelim da kazem da je pravi strucnjak za traktore.pregledao je prednjicu, i rekao da je volan u redu, da je puz u redu, da je mala lufta normalna.a i stvarno na volanu je sasvimmmala lufta.rekao mi je da treba promeniti piksne, i da se popravi onaj centar gde je prikacen prednji trap.i tu je lufta.ta lufta je mala
isto i na piksnama
al majstor mi je rekao da je lufta velika u voznji jer malo trap, malo piksne i na kraju se sakupi veca lufta.pa sad cekam da malo vreme otopli, jer je kod nas i do -10 stepeni nocu, a danju oko -2-3,pa da to pokusam da sam demontiram i odnesem drearu...ok takva dijagnoza za sada jos mi je rekao da piksne po kotacu kostaju 2.6 eura, ili ukupno 5-6 eura za piksne
i plus ruka za dreara,i sredjivanje onog centra na srtedini prednjeg trapa.znam da ce ruka kostati mnogo vise :roll: al nije strasno.
pozzz
isto i na piksnama
al majstor mi je rekao da je lufta velika u voznji jer malo trap, malo piksne i na kraju se sakupi veca lufta.pa sad cekam da malo vreme otopli, jer je kod nas i do -10 stepeni nocu, a danju oko -2-3,pa da to pokusam da sam demontiram i odnesem drearu...ok takva dijagnoza za sada jos mi je rekao da piksne po kotacu kostaju 2.6 eura, ili ukupno 5-6 eura za piksne
i plus ruka za dreara,i sredjivanje onog centra na srtedini prednjeg trapa.znam da ce ruka kostati mnogo vise :roll: al nije strasno.
pozzz