Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
ŠANANA danas sem dva puta prošel kroz tvoj kraj i gledal možda vidim 565 sa prikolicama (bilo je ljudi kaj su želi) ali nikaj od viđenja a baš mi žal .
Eh, 565 leži več dva dana u garaži pod malčerom, naganjam 539 i balirku veči dio dana, pa eto nisi imal prilike videti, a mogel si se najaviti da prolaziš
Šanana ti si najsretniji vlasnik IMT-jca kad je tak suh koliko ih se moralo dihtati na prvom servisu od 65-e neki su proveli i 10-tak dana na tkz dotezanju vijaka :icon_fU:
Željac, bilo je ogromnih problema s tim traktorom od kad je doteran nov novcat, par puta je bil na servisu kalan početkom '90.-ih i raznih pizdarija je bilo i uvjek je curkal dole na spoju, al ajd za sad je sanirano i to.
sve je super, ja sam zadovoljan, al dolje curi,curi,curi,curi, i tu nema pomoći
na jednom perkins motoru, isto ima pletenice, i njega sam uspio zadihtati, i ni kapi nije curilo, ako bi tako zadihtao i imt-a, onda bi bio u potpunosti zadovoljan
a napravio sam slijedeće, da svaku pletenicu koju sam ubacio u kučište, ostavio oko 0,5-1mm dužu na svakoj strani, nisam odrezao do kučišta, tako kada sastavim, da pletenica dobije pritisak na radilicu
Dugo nisam to radil ali nisam rezal nego samo nauljil pletenice i nije puštalo čak nijedan mi IMT nije puštal na pletenici no i svi motori su imali dobru kompresiju .
Više se bojim činjenice da bude za 5 g. ak se ovak nastavi intenzivno raditi, zašas natukel 3000 rh i da bude začas trebala i druga generalka
No nadam se da budem kupil još jedan traktor 70-75 ks pa ovaj bude ostal osamo za fine i lagane poslove
ovo mi izgleda kao zamjenski sat na tvom 565, al OK prešao je 100-200 sati, znači da će raditi, inače sam viđao da obično stanu na tim satima
moj bez kabine okrenuo prije mjesec dana 6000, ko zna koliko zapravo ima, jer sajlu sam stavio novu kada je kupljen, sat nije vrtio, ja ga imam preko 600 sati u malo više od 2,5 godine.....danas ima 6035 sati
s tim da u prve 2 godine nije vukao plug, to je drugi odradio