• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
689
Meni je bošista rekao ako nema dima,nema ni dovoljno goriva u cilindrima...pumpu niste dirali ni dizne?
Pumpa je bila popravljana i sad zadnje u sloveniji bio traktor na popravku te je i tad pumpa testirana jer je vibrirao u radu i ispostavilo se da su gore dizne koje nisu za taj motor opće te su sad stavljene nove dize.. zadimi on kad ga upalim i to je to poslje ni grama dima.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,576
Traktor je commonrail? Ti bi tek trebali biti živi. Naš 6300 sa bosch pumpom je isto 90ks, ima 600 kubika manje a živ je jako u transportu. Evo ovih dana sam u kukuruzu, 23500kg sam brutto cca.

IMG_8279.jpeg

Najnoviji postovi

Na vrh