Neki put je bolje ništa govoriti, nego baljezgati - zar ne.Plus to ima iu doba juge i valentićaSpecijalno sredstvo MOTIP DUPLI POLYESTER SET 250G | Pevex
SREDSTVO SPECIJALNO MOTIP DUPLI POLYESTER SET 250Gpevex.hr
Neki put je bolje ništa govoriti, nego baljezgati - zar ne.Plus to ima iu doba juge i valentićaSpecijalno sredstvo MOTIP DUPLI POLYESTER SET 250G | Pevex
SREDSTVO SPECIJALNO MOTIP DUPLI POLYESTER SET 250Gpevex.hr
Na koji način pripremiš lim prije? Ovaj jedan set ti je dovoljan?Ako je motor OK, tebi je najbolje da kučište sebi urediš ovako:
View attachment 60295
Ovako reparirano ti može durati još najmanje 10 godina.
Ja to sebi radim kao hobi aktivnosti, postepeno i polako.Na koji način pripremiš lim prije? Ovaj jedan set ti je dovoljan?
Lijepo, lijepo, hvala ti za link, sječam se da sam to več vidio, ali što je lijepo i dobro nije na odmet vidjeti i više puta.
Ja sam na svojoj TV kosilici kučište posačmaril, plameno pocinčal, namazal sa korocinkom i obični crveni temelj gore. Dobro, bila je prednost kaj je kučište bilo u savršenom stanju, ova rupičasta kučišta nemaš kaj sačmariti.Uf.
Vruće cinčanje 😂.. Koštalo bi me više nego nova kosilica. 😂...
Pazi da sad ne pukneš od nezadovoljstva, jer se ipak ne ispunjava tvoje zločesto proročanstvo 🙃, ja sam se danas malo prihvatio "najavljenog". Kiša pada cijeli dan i evo meni prilike za "natrag uz garažu" . Akcija "frankeštanjček" 🙃, o ovome se radi:Ja imam ideju ua jedan projekt...bojim se obajviti da se akteri ne naljute
Za tuninng, malo dignuti snagu, mi bude poslužio ovaj "komplet": filter, fergazer i auspuh s razbucanog "donora" dijelova .ideja da sam sebi složim ono Hrvatsko, tako je netko tražio savjet na drugom forumu 🙃😜, da bude jeftina i kvalitetna kosilica, guralica - bez pogona kotača, ali s košem za travu. Skužio sam da mi za "cvjetne površine dvorišta" treba mala, lagana, okretna, jako dobra i s košem kosilica. Novih "takvih" na tržištu nema. A ja imam sve takve komponente, imam garažu, a možda padne i jedan "tunning" da ja guralicu dignem s 3,5 KS na 4 KS, ali stvarne, ne trgovačke. No mora to stajati u redu, jer postoje i neki drugi, važniji mi poslovi, ovo bude hobi aktivnost, za neko naredno kišno razdoblje, za u garaži. Odluka je čvrsta, dijelove imam, mislim da bude to jedan dobar i nabrijani frankeštanjček, uskoro 🙂🙃🤓.