• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Landini

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
953
Ako su hladnjaci čisti (pazi tu sam upotrijebio množinu) i ako je sve drugo ispravno (remen, visko, termostat, ima dovoljno rashladne tekućine, pravilno je povezana ekspanziona posuda, rajf oko ventilatora nije strgan/oštećen) - provjeri čep hladnjaka (ako on drži tlak - na njemu piše koliko tlaka mora držati).
Imao sam auto koji se čudno ponašao što se tiče pregrijavanja motora, na kraju sam ustanovio da čep nije držao propisan tlak u sustavu hlađenja, kod većine modernih vozila sustav hlađenja mora biti pod propisanim tlakom da bi dobro hladio (da bi se ostvario prelaz topline). A tlak u sustavu obično regulira čep hldanjaka ili možda sustav nije zadihtan i negdje pušta (onda uopće ne može ostvariti tlak u sustavu i prelaz topline).

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,626
Zna li neko dobrog servisera u karlovačkoj županiji i okolici. Traktor diže temperaturu, ali samo u transportu kada je na njvi pod plugom ili balirkom sve normalno.
Ja ne znam servisera u toj županiji.

Imam pitanje. Kakav je traktor, stari model, novi model, kakav ima pogon remena ventilatora? Ima direkt remenom s radilice, ili možda ima tzv. visko kvačilo?

Najnoviji postovi

Na vrh