• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

MaliMravac

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2023
Poruka
213
Nisam još probal, ali mi se čini kad ja malčar skopljen (navučen do traktora) da bi kardan mogel zapinjati ako ga u toj poziciji okrenem na okomito. Kak je to kod vas?

MaliMravac

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2023
Poruka
213
To kaj nesme, možeš objesiti mačku o rep. Možda je do kombinacije traktora i malčara, ali kad je malčar skroz rastegnut i nagnut prema dolje, ne mogu uštekat kardan, jer mu smetaju cijevi hidraulike koje su pričvrščene uz nosač. Mislim i kad bi njih makunul ili prebacil da idu nedgdje drugdje da bi bilo knap, ak bi uopće i tak išlo. Na sreću nisam to isprobaval s uštekanim kardanom.
No imam ja još i drugi problam. Kad ja malčar spušten do kraja, onda mu je na jednoj strani (tam gdje je onaj njihajući prihvat) okvir od zemlje udaljen samo 6cm, meni se to čini jaaako nisko, lako zapnem za nekaj Ako dignem više s hidraulikom onda iza više ne leži na sanjkama, nego samo na valjku. Kak je to kod vas?
Slika problema:

2026-03-07 15.21.32.jpg

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,520
Pri meni je to sve puno bolje riješeno i nije tak nisko kopčanje, al zato kad ga dignem je reduktor 20cm od zemlje

Najnoviji postovi

Na vrh