• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
438
Ja sam uzeo sa duplim zglobom na obe strane, nemam nikakvih problema, a nemaju ni kolege koji imaju običan kardan.
Ovaj sa duplim zglobom Walterscheid nije baš ni prejeftin.
Vidim da si uzeo dupli kardan na obje strane, kako ti se to pokazalo i koju kategoriju si uzeo?
Ako je na obje strane, vjerojatno moze i veci kut izdrzat, koliki kut moze biti dupli zglob s jedne strane, a koliko s obje?

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,527
Po meni za ovo netreba dupli zglob.
Na vitlu i kalaču je još veći kut pa isto radi s običnim kardanom

IMG_20260215_141309.jpg

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
438
Ovo je dosta veliki kut, a mislis da ne treba?

a ocu stavit kardan iza na rotodrljacu za sijacicu, pa ne znam kaj mi je najbolje

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,559
Vidim da si uzeo dupli kardan na obje strane, kako ti se to pokazalo i koju kategoriju si uzeo?
Ako je na obje strane, vjerojatno moze i veci kut izdrzat, koliki kut moze biti dupli zglob s jedne strane, a koliko s obje?
E iskreno, sad si me puno pitao. Ja sam to doplatio uz malčer, tad 6000 kn. Nisam imao nikakvih problema s njim, radim na sve moguće načine...

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
438
Aha, a s obzirom na RD i hidrolift, i dva dupla zgloba to bi moralo sljakati? 😁

Najnoviji postovi

Na vrh