Ako je po jedan kurug i opet zalijeva smanjuješ zavrtajući. Zato i jesu na vijak radi doziranja ili smanjena otvora u rupi. Drugi ide ako zavrneš u nul a on pušta, to je nemoguće, jer tesko da se toliko istrošio. Igla se provjerava bez alata ako je pun rezervoar goriva i ako u stanju mirovanja gorivo ne zalijeva, tad iglica drži, otvara na uslov menbrane. Obično kad iglica ne drži kad ugasiš motorku, iako je topla neće upaliti jer ju zalije.Ako je odvrnut po jedan krug i H i L ,a i dalje zalijeva svjećicu onda treba drugi karburator..
Prvo provjerit pušta li igla, može se i sa špricom za injekciju i komadom crijeva za gorivo.
Nekoliko godina sam ovdje aktivan i vidim da mnogi pričaju sa puno hvale o poznavanju motornih pila, medutim kad se krene oko nekih detalja tu se gube. Svje je jednostavno po sistemu logike ali to izgleda ne radi. Primjer prvi dio komentara.A da odeš u servis kod majstora, takva fina podešavanja mi obični smrtnici ne možemo obaviti, sorry!
Kupio ovo i rješio, za sada drži, Hvala, također hvala @ZJ i @popopboat koji su predložili ovaj postupak@Ghost Ovo uzmeš i imaš ne samo za pilu nego i za ostale stvari popravit![]()
Alat za narezivanje i popravak navoja - 131 kom - Grand Promet
Za obnovu i popravak navojagrandpromet.hr
Uspio sam rastaviti ali se i opruga pomotala, druga je stvar što sam skontao da me to isto čeka svaki puta kada mi pukne amortizer a, iskreno, nisam ja baš toliko vrijedan 😅 Uglavnom, prijedlog je dobar, u pravu si da može proći veći navoj, hvalaOvako nekako pokušati izvrnuti. Ja to izvedem sa dobrim dvoje kombinovanih klješta. View attachment 80601
Ovo kad se uradi unutar može veći inbus m6.
Kako je klipnjača prošla. Jel sjebana.