brgud
Iskusan lik
- Tu od
- 4 Lis 2013
- Poruka
- 5,829
Kao i svaki drugi motor što se tiče održavanjja , redovito mijenjanje ulja, čišćenje filtra goriva i filtra zraka i čišćenje sistema hlađenja, ovo zadnje je i zadnje na popisu održavanja ili nikada dok motor može upaliti.Vidim da je na velikiom Labincu uglavnom Lombardini motr, na nekima je Acme, e sad taj Acme, kakav je za održavanje, kava je cijena i dostupnost djelova?
Dali je kroz godine bilo i nekih drugih motora (Rugerini i sl)?
Što se tiče djelova za Acme motore je malo teže saznati (tu na forumu) jer je tih motora puno manje naspram Lombardini motora. Za cijenu i dostupnost djelova bi mogao znati netko ko je radio na tim motorima.
Ja sam radio na jednom Lombardini motoru obradu radilice , zamjena i bareniranje ležajeva radilice, i glava poravnata sa mijenjanjem vođica ventila i to me koštalo cca 150 eura koliko se sijećam. Plus to karike , kpl brtve i dr što je bilo potrebno. Tako da to je relativno i varijabilno , sve zavisi u kakvom je stanju motor (istrošenost habajućih djelova)?
Što se tiče snage nekih od ovdje nabrojenih motora iznose se netočne informacije , ali to je već dosta prožvakana temetika, tako da ....