ti što iz zlobe ili zajebancije buše ili kao što su Bogecu prošle godine izrezali oko 50 kom zaslužuju poseban tretman ,gumena cijev od 3 četvrti i udri,a dobra stvar je nekoliko večeri pripaziti sa dobrom zračnicom i priljepiti par u guz bez svjedoka,samo ti i mrkla noć pa nek si gamad misli,fala bogu kod nas nema takvih problema jer svi su malo opičeni:finga::finga::finga:
ma ne probuše odam dok ih zamotam. nego kad odstoje jedno vrijeme onda.
došao mi neki dan jedan susjed i probušio mi prednju gumu na mf-u. a nova zračnica i sve. ali se zajebo. mislio je da mene nema doma. a ja sam bio na bolovanju i slučajno sam išao pogledat kravu jer je bila za telit i vidio sam kaj je napravio.
i ali nije znao kaj bi reko, pa je platio demontažu montažu i novu zračnicu. i reko sam da drugi put se nek približiti samo proba, ali će ići s malo više rupa u guzici.
dobro bi bilo da probuše samo neke. nego je problem kaj su mi probušili sve do jedne. cca 90 komada. ja sam ih zalijepio ponovo, ali nije to to.
@dado
da to je problem, ako je osovce, a ti ideš pod nju vilama. bolje ti je da dok je izbaliraš doneseš doma, i postaviš blizu mjesta gdi ih planiraš skladištiti i onda ti ju omotačem ostavi na mjesto osovce, da ju više ne diraš. i neče biti poderana. niti ništa sigurna je 100%
tako radim ja godinama. izbaliram. dođem doma otkačim balirku zakačim prikolicu, odem natovarim i dopeljam 18 komada, istovarim i redom samo omotačem uzimam i odostraga odma slaže.
ili ako je blizu kuče straci prinose s vilama stražnjima.