R
rule
Guest
cabage kao si rijesio odvod vode iz unutarnjih lađa :?:
LIMA kaže:Tip starih Bugara. : Pauci su prenositelji bolesti. Na njihove noge se kelji sve redom od bakterija do gljiivica, a s obzirom da ih puno ima i svukuda idu prenašaju bolesti s biljke na biljku i zato kažem da su pauci itekako štetočine.PetullaRZ kaže:Pa, pauci su mesožderi i hrane se mušicama i ostalim sitnim insektima tako da ne rade nikakve štete na bilju. Jedini pauci koji rade štete na biljkama su crveni voćni pauk i koprivina grinja. Mislim da su vam ti štetnici poznati a također i način na koji se suzbijaju. Pojavljuju se početkom 5 mjeseca(u priobalju) tako da ih još nema na vidiku.
Kontam kaže:A kako da izdresiram pauka da pojede skakavca? Imam 2 komada za sada i jedu listove od rasade, ne znam da li je to moguće, ali u njihovoj blizini vidim ogrizle listove, mislim što ja proživljavam sa ovim, to...
Folija je širine 6,5 metara. Ne spaja se na spojevima već ulazi u plastenik i slijeva se van iz njega. To je najjednostavnija konstrukcija i radi se samo zbog toga da kiša ne pada po paprici, tako da paprika vizualno izgleda bolje nego vanjska. U biti to i nije pravi plastenik, ali bitno je da se dobije ranija i kasnija berba i nešto veća kvaliteta plodova. Ulaganje nije veliko tako da bi se trebalo brzo isplatiti.seva kaže:a koje je širine ta folija i kako se učvršćuje na onom sastavu dva plastenika.
Svaka čast!!