R
rule
Guest
Cabage zanimljiva konstrukcija :?: pretpostavljam da tu neće ić paprika na spagu. Nesto slicno sam i ja tako radio dok sam radio jagodu.
Morat ceš se i za to razvuc jer uzalud ti trud. Ako je ne stavis na spagu berba ce relativno brzo zavrsit a na spagi beres je do prvih mrazeva ako ostane zdrava.Moras je dic na spagu držim ti figecabage kaže:Ako uspijem isfinancirati u planu je da ide na špagu. Našao sam plastične stupove, koštali bi me cca 3 soma kuna plus još T komadi i žica gore, sve skupa nekih 5-6 tisuća. Mislim da bi bilo puno bolje, samo ako financije dozvole.
seva ako sam dobro shvatio ti si u problemu.Ako ti je stabljika drvenasta i smeđa na 1 cm od substrata to ti je rak korijenova vrata.To ti je skoro neizlijecivo ako je rasod vec posađen.mozes pokusat sa previkurom. Na paradaizu se to da rjesit al na paprici tesko. Ubuduce pazi na izbor supstrata,i redovito stiti presadniceseva kaže:Imam problem....na stablu paprike,do korijena,pojavila se smeđa tvar!? Listovi vise iako ima dovoljno vode (onoliko koliko treba). Nije na svim stablima (one koje sam primjetio sam zamijenuo). Pomozite mi ŠTA DA RADIM???
Tip starih Bugara. : Pauci su prenositelji bolesti. Na njihove noge se kelji sve redom od bakterija do gljiivica, a s obzirom da ih puno ima i svukuda idu prenašaju bolesti s biljke na biljku i zato kažem da su pauci itekako štetočine.PetullaRZ kaže:Pa, pauci su mesožderi i hrane se mušicama i ostalim sitnim insektima tako da ne rade nikakve štete na bilju. Jedini pauci koji rade štete na biljkama su crveni voćni pauk i koprivina grinja. Mislim da su vam ti štetnici poznati a također i način na koji se suzbijaju. Pojavljuju se početkom 5 mjeseca(u priobalju) tako da ih još nema na vidiku.