Pozdrav ✌️🇭🇷
Znam da mnogi čekaju veliku recenziju, ona stiže za par dana.
Ukratko da prestavim ako ko nezma o kojem modelu prikolice se dela.
Znači radi se o [Limit Edition] R2 prikolici. Jednoosovinska 14 tona nosivosti.
Ručna izrada doma rađena.
Dimenzije 300x130x60.
Cijevi 100 x 100x5mm, neke još 60x60x8mm.
Prikolica je rađena po EU standardima, raznim svjetskim certifikatima.
Laboratima, specijalna mjerenja, rengensko snimanje varova.
Vareno postupkom mig, i elektrolučno.
Aparati koji su bili među odabranima, tj koji su zadovoljavali je Austrijski Fronius, Finski Kemppi.
I Slovenski aparat gorenje.
Rudo je okretno oko
👇
vučne vrtljive kuke. VUČNE KUKE . OPREMA ZA PRIKOLICE. VUČNA KUKA VRTLJIVA 14000/2000.
www.rositeh.hr
Na koje su ugrađene 2 mazalice, jedna 8mm i druga 10mm.
Zavisi o kakvom poslu se radi i prema njemu se podmazivanje izvršava.
U kompletu cijev ruda zašvasana je cijev, tj puni komad izrezan na laseru i pošvasana je kuka.
Stranice su od deski napravljene, jelovina 3cm.Pod je hrastov deske 4cm,sve sušeno na pilani i sa velikom ljubavi farbane u mahagoni inpregraciju 3x.
Pričvršćene sa m8 šerafima inox.
Stranice su tak napravljene da se sve 4 stranice otvaraju prema potebi posla.
Sve idu van i ostaje ravan plato za specijalne prijevoze.
Ali 60cm se još može nadograditi u visinu.
Gume 16cola nepoderive.
Inžinjeri koji su radili laborat sve su detaljno proračunali, nažalost zato je i tak sve dugo trajalo kod reailizacije i samog postupka izrade.
To je onako ukratko, velim za koji dan generala recenzija, danas je treći dan kako se prikolica testira,malo jaća 3 rezervara nafte su skurena domsad samo na vožnju i testove, rade se neka posebna mjerenja, osovine, lagana, nagiba, ima dosta toga da sad ne nabrajam te tehničke stvari.
Nažalost pošto sam ja jedini u selu koji se bavi profesionalno poljoprivredom moram imat takvu prikolicu.
Ovih dana kada je u tijeku test vožnja cjelo selo je na ulici, mašeju iz dvorišča, slikaku, svi ispitivaju, čude se, vesele se,pozdravljaju, vozili bi se unutra, ali samo im potrubim i mahnem nesmem stati dok je testitanje u tijeku.
Tak je po elaboratu. Po peesu mora bit.
Evo jedne slike jutarnje uz mraz koji je bil danas.
Nakon slikanja vožnja po lokalnim selima i šumama.
Ljepi pozdrav svima.