Kaj znači "zakontrati "neki od gore nabrojanih komponenti ?Samo vike je rizik promjenit jer ti podizaci hoce puknit po duzini kad ih zakontras a klackalice se zajedu po osovini i po klackalici!!!
Ja ne znam koji je inžinjer ono izmislil ali ga treba penzionirati pod hitno da ne napravi još kakvu glupost .Na podizacu se nalazi vijak pomocu kojega se stela zazor ventila i kad ga nastelas onda na tom viku zategnes maticu koja upire u podizac(zakontras)
Ako nema smisla objašnjavati nekome tko ne zna onda ti sam vidi jel ima smisla objašnjavati onome tko zna ....ajme majko mila :icon_butt:Nije gusnati!!!
Mislim da nema smisla objasnjavat nekome tko to nerazumije ili nije se s tim suocio!!!
Decki vidim da ste svi skup zabrazdili nekam. Ako covek pita za generalku motora onda ne pita za anlaser, alternator i prvi trap. Jel tak? Alternator ako je ispravan nema ga kaj dirati, isto tak je i s anlaserom i trapom, a možda je nekaj od toga vec i delano u skoro vreme. Bosch pumpa je isto pitanje. Meni je pumpa bila ko metak, majstor je samo metnul uloške i naštelal... cifra 400 kuna bila.
Svi djelovi za generalku i strojna obrada za 558 je niti 3900 kuna MAX.... Sve komplet, tak da ne vjerujem niti da je za 533/539 skuplje. Može biti samo jeftinije.