Premjesteno u dgovarajucu temu...
MEGAMETAL NEDELISCE... da mi je upoznati covjeka koji ga se usudio pustiti na trziste ja ba mu rasipac razbio o glavu... "plastifikacija" kosa je prve godine otpala, prve zime je sav "nabubrio" dolje na otvaracima koliko je pohrdjao, a svaki puta kad zavrsim s poslom preem ga obavezno, a preko zime sve djelove mazem uljem da ne hrdjaju i dzabe... hrdja da je to strasno...
Ploce su toliko pohdrjale i nabubrio se cjeli donji dio da se ploce nisu mogle zvarati a seger je hrdja izbila dolje... Ploce sam prebrusio, prebojao, al dzabe... toliko je nabubren dolje da iz nejga urea curi i kad je zatvoren...
Tko ga preporuca, i njemu kak mi se cini fali vitamina, jer je rasipac KRS KRSEVA i vise nikad za nikad ga ne zelim u svom dvoristu.
Tanjur vam poslikati moram, to je kriminal. rasipac se na 30 kj zemlje toliko ne moze poderati da je ne znam kako koristen. Imam stari s cetvrtastim kosem, ali se reduktor razletio, jer nije nikad ni vidio ulja i ovaj s crveno-plavog cu prebaciti na njege i imat cu jedan dobar rasipac, a ovaj nedelisce kos ne vrijedi ni koliko je tezak.
Ove godine mi stize agromahanika plasticni rasipac s inox otvaracima i tanjurom i onda cu biti miran jedno duze vrijeme s rasipacem...
Strongboy, bjezi koliko god mozes od tih crveno-plavih, jer ne valjaju nista, zeleni MESSIS izgledaju jednako kao i ti ali su radjeni od puno kvalitetnijeg i jaceg materijala i trazi njih prije nego ovaj. a ponajprije vicona s klatecom cjevi, ako planiras s njim sijati psenicu.
Odmah da te upozorim, ovi s jednim tanjurem imaju na tanjuru 6 lopatica i svaku lopaticu mozes nastimati na 3 nacina... kad ga dobijes, svaku lopaticu "otvori" i tad ce ti bacati jednako siroko i lijevo i desno, a tvornicki dolazi s lopaticama u sredini i onda manje baca u lijevu stranu. lakse je odmah presarafiti lopatice, nego se igrati s ruckama...