Hurlimann86 kaže:ja mislim da bi ju torpedo malo teško vukao.
Mi imamo ferocop 2.8 m zahvat i radimo sa njom sa rusom 105 ks i ide bez problema, ali ga malo diže jer je jako dugačka.
josip123 kaže:KRESO je da je to nova tanjurača ali mislim da bi ti ipak bilo bolje da kupiš neku zapadnu pa makar i polovnu.
nedavno sam vidio jednu rabe tanjuraču u bebrini kod SB,bila je stvarno u fantastičnom stanju,a cijena joj je bila 15000kn.
mislim da takva rabe mora barem dva puta da nadživi ovu naše proizvodnje.ova naša ne izgleda loše na slici,ali da pogledaš u nju i neku zapadnu sigurno bi razlika bila itekako vidljiva.uvijek sam bio za Hrvatski proizvod ali kada vidim da će me taj proizvod poslije puno više koštati onda se ipak prije odlučim za nešto zapadno.
Bobo kaže:
mislim da je ta rabe bila 28 ili 32 diska i bila je negdje kao i ova sa slike.tanjuri su joj bili stvarno dobri,a što se tiče potrebne snage traktora ovaj je rekao 80-90ks.KRESO kaže:josip123 kaže:KRESO je da je to nova tanjurača ali mislim da bi ti ipak bilo bolje da kupiš neku zapadnu pa makar i polovnu.
nedavno sam vidio jednu rabe tanjuraču u bebrini kod SB,bila je stvarno u fantastičnom stanju,a cijena joj je bila 15000kn.
mislim da takva rabe mora barem dva puta da nadživi ovu naše proizvodnje.ova naša ne izgleda loše na slici,ali da pogledaš u nju i neku zapadnu sigurno bi razlika bila itekako vidljiva.uvijek sam bio za Hrvatski proizvod ali kada vidim da će me taj proizvod poslije puno više koštati onda se ipak prije odlučim za nešto zapadno.
a ta rabe je takvih nekakvih karakteristika? vućena ili nošena? ...ma ja koju god sam polovnu vidio ima istrošene diskove ili su cijele nekakve posavijane ,i onda traže za njih po 3000€