• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

A

aerox

Guest
oko +-8km/h,ovisi o zemlji ali prosjećna 8 km/h,jedan prohod je dovoljan,prije zaravnamo sa gredom da je lakše razbacivati umjetni gnoj,nema bazdi pa se odma ljepše i lakše napravi sa rotobranom...

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
748
Kolika bi bila cijena rada sa frezom širine 150 cm, idem u 3.sporoj na 1600 rpm.

I

IMT560

Guest
kupio sam drljacu GAZZIERO, 2.5m, samo neznam cija je proizvodnja :roll: ...sto se tice rada extra je,vucem je za IMT 560,samo od dorada nekad kasnije trebao bi doraditi klinove(produziti, jer su ovi vjerovatno puno i radili pa su kraci ide u zemlju 12-15 cm) sad me interesuje koji klinovi(nozevi) daju najbolji efekat i koji najbolje urede zemlju :?:

image023dcfb.jpg

image025sdfb2.jpg

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
gazziero je talijansko ime pa je i rotodrljača vjerovatno talijanska,liči mi na lely.klinove kupiš od lely-a i 100% će ti štimati.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Imao sam Lely pa se namucio s klinovima do bola, svake sezone par komada ispadne. Jednog dana poludio i gas po novu i eto vec 3 godine mir. Emy talijanska, nije neko zvucno ime al radi "ko nova" :)

Ovakva srednja, bez hidrolifta

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
neznam dali sam već pitao,ali jel ima ovih roto drljača za traktore do 35 ks?rabljeni?

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
seljačić kaže:
neznam dali sam već pitao,ali jel ima ovih roto drljača za traktore do 35 ks?rabljeni?[/quote

imaš talijanskih manjih proizvođača, ak je za malog ferdu, onda do 1,70m

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
MatijaKrizanicMF35 kaže:
seljačić kaže:
neznam dali sam već pitao,ali jel ima ovih roto drljača za traktore do 35 ks?rabljeni?[/quote

imaš talijanskih manjih proizvođača, ak je za malog ferdu, onda do 1,70m

jel imaš koju web adresu da pronjuškam

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
744
Toma me preduhitrio a ovo sa sjenom je bila umjetnička inspiracija :D

breskvar

Aktivni član
Tu od
25 Velj 2009
Poruka
1,150
...pitanje; gdje bi mogao kupiti bočnu frezu, zahvata barem 1 metar od točka (bez ticala), a takvu da je može pogoniti IMT 539? I kolika bi joj bila cijena?

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
breskvar kaže:
...pitanje; gdje bi mogao kupiti bočnu frezu, zahvata barem 1 metar od točka (bez ticala), a takvu da je može pogoniti IMT 539? I kolika bi joj bila cijena?

imaš original imt-ovih.....čujem dosta dobre.....auto poljostroj je uvoznik

breskvar

Aktivni član
Tu od
25 Velj 2009
Poruka
1,150
MatijaKrizanicMF35 kaže:
breskvar kaže:

imaš original imt-ovih.....čujem dosta dobre.....auto poljostroj je uvoznik
...sada sam zvao auto poljostroj i u proizvodnom programu IMT-a uopće nema bočnih freza...imaju 4 modela freza različite širine zahvata, ali niti jedna nije BOČNA tj zahvata šireg od traktorskog kotača...a meni treba baš bočna tj. ona koja ide pored traktora...

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269
ja sam ih vidio na sajmu tj danima vočara u Tovarniku ALI NISAM PITAO TKO IH RADI...???
mislim da im je cijena bila oko 5000-6ooo kuna???
Možda je u pitanju MESSIS??????

breskvar

Aktivni član
Tu od
25 Velj 2009
Poruka
1,150
...našao sam na njuškalu.hr oglas tipa koji proizvodi baš takve freze kakve mi tebaju...cipiripi, utipkaj na "Googleu" riječ bočna freza i pogledaj...cijena im je 4500 kuna, a proizvodi ih privatnik u Bosni...može ih dostaviti do Županje, ali onda košta 1000 kuna više, što mislim da je OK jer otpada zafrkancija sa carinjenjem i sl.
...u oglasu su i fotke i video

Najnoviji postovi

Na vrh