• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
breskvar kaže:
...našao sam na njuškalu.hr oglas tipa koji proizvodi baš takve freze kakve mi tebaju...cipiripi, utipkaj na "Googleu" riječ bočna freza i pogledaj...cijena im je 4500 kuna, a proizvodi ih privatnik u Bosni...može ih dostaviti do Županje, ali onda košta 1000 kuna više, što mislim da je OK jer otpada zafrkancija sa carinjenjem i sl.
...u oglasu su i fotke i video

imaš web site firme možda????

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
imali negdje na forumu tabela za rotodrljače i snagu tzraktora,tojest koliko ks za koju radnu širinu?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
sve zavisi kakvu izvedbu kupuješ jer imaš lake srednje i teške. mislim da ispod 30ks po metru nije dobro.

I

IMT560

Guest
koja bi velicina freze bila idealna za imt560, imam malu od 120cm al mi je premala za njega....

H

Hurlimann86

Guest
IMT560 kaže:
koja bi velicina freze bila idealna za imt560, imam malu od 120cm al mi je premala za njega....

A trebaš baš frezu nebi bila bolja rotobrana od 2 ili 2,2 m?

I

IMT560

Guest
Hurlimann86 kaže:
IMT560 kaže:

A trebaš baš frezu nebi bila bolja rotobrana od 2 ili 2,2 m?

imam ja rotobranu od 2,5m za njega, al mi treba iskljucivo klasicna freza pa posto ovdje ima iskusnijih dosta od mene da cujem vase savjete koja bi bila idealna :D

buro

Novi član
Tu od
2 Kol 2010
Poruka
3
zdravo
dali neko moze da da komentar oko freza IMT 145 cm ,kako se pokazala ,kod mene kosta 1200 eura

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377
Molim vas, ima li tko Lemkenovu roto drljaču zirkon 7 sa hidro liftom, da sad ne kopam po forumu, zanima me kvaliteta, kvaliteta rada i težina ( za kardan ) i da li je taj hidro lift dovoljno čvrst, jer meni se ćini slabašnim, jer na mojoj staroj Sicmi je puno jači, bar optički ?

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
Moja rotodrljaca VogelNoot Terramat 300

Terramat 300 a 2,90 zahvata... i moja isto, tek arterra je 3,00 metra, dok kod drugih proizvođača su sve 3,00, jedino vogel je specijalan...
De mi reci, kak mažeš kardan kad imaš tu zaštitu okolo njega?
Kod mene su se raspustili šarafi po cijeloj dužini rotodrljače, iznad one zelene daske koja nepušta buse van iz rotodrljače, pa ti savjetujem da ih provjeriš i dotegneš po potrebi.

Posljednje uređivanje:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
da znam da je 2,90 ali na novijim modelima pise 300 i ja sam tako napisao...pogledaj na netu

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Skoro pa da ju ni ne osjeti.. Na deutzu smo palili prvu vucu ali na jd nemoramo.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
mala prinova u dvoristu :)

e sad, nema nikakve oznake ili plocice na sebi. jedino ima jedna naljepnica F120, 2500..
zna li netko koja bi ovo marka bila? :scratch

dsc00056800x600.jpg

dsc00055800x600.jpg

dsc000571800x600.jpg

za sada se dobro pokazala. nozevi su malo potroseni, treba nove cistace pakera i malo slini jedan cilindar. osim toga nebi trebalo biti greske.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Interesirea me kako se kreću cijene hidroliftova i da li ima više tipova.Mislim na razmak gdje se učvršćuje na rotobranu.

Hvala!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Imam jedan problem.. Znam da je offtopic, ali.. Priključili smo kardan na trakor i sve je to radilo i rotodrljača sve ok. E sad je problem kardan više nejde sa traktora dolje. Zna neko moguća rješenja? Hvala unapred.

@Daniel nisam ti odgovorio onim prijašnjim postom pa ću sada. Mi imamo na njoj pa ja bih reako jedan sklop i na njemu su mazalice a unutar te zaštite je kardan pričvršćen na rotodrljaču vijcima i ima takozvano kvačilo.

Najnoviji postovi

Na vrh