• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
7000kn......s obzirom da su imt bile 5500-6000kn,polovne.......batuje mislim da je još na njuškalu za 5500,ali je velika za 533......jer samo noževi su oko 1000kn......a u pitanje dolaze i ostali elementi, u kakvom su stanju, ako freza ima preko 10god......a ovu ću održavati od samog početka, pa vjerujem da će me i služiti......

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
a i sudjeloval si u akciji kupujmo hrvatsko,nisi ništ pogriješil,gramipove su lagane za tjerat

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
danek, jednim djelom sam i to gledao......da je naš proizvođač :supz:

samo, neštima mi jedna stvar, piše da joj treba samo 24ks.......iako mislim da joj treba malo više od toga.......nisam još probao

po prirubnici se mogu staviti još po 2 noža.......što bi dobio s tim potezom????

ima 9 prirubnica po 4 noža......

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
ja svoju od 200 metra teram na 1000 bez da ju traktor osjeti a i za nju piše da treba 50ks,ako staviš 6 noževa trebaš više snage ali ljepše radiš osim kad frezaš mokru ilovicu može se čak zaštopat.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
kod mene je laka zemlja.......

gledao sam i one, AT30......neka teška freza, al to nije za ferđu......

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Nazalost nemam upute....

Danas na viroexpo sam kupio neki jeftini kardan,kineski,4 kategorija,nadam se da bude dobar za frezu,cjena 360kn,a ima i 6 kat za 500kn,mozda sam trebao uzeti ovaj jaci....??
Cini mi se dosta povoljno,jer najjeftiniji koji sam nasao prije ovoga je bio 550kn

lola

Član
Tu od
16 Pro 2010
Poruka
82
Treba mi mala pomoč, unaprijed zahvaljujem. Naime kupio sam rotodrljače od susjeda kojemu su ukrali kardan sa njih a on nezna kakav je bio pa bi ja trebao savjet koje trebam uzeti. Rotodrljače su Lely 2,5 m sa običnim valjkom

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Što jači kardan,dobar je i od ciklo mlina al da je i još jači. Ja sam istu takvu drlju tero sa kardanom od cisterne i pukla su oba križa na kardanu,pa sam ju tero sa ovim od ciklo mlina i ide.

VUCKO

Član
Tu od
31 Svi 2010
Poruka
59
Moja nova RD pokusajem da postavim slike pa ce doci i objasnjenje uz nju

Prilozi

• Slika0252.jpg
    Slika0252.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 117
  • Slika0253.jpg
    Slika0253.jpg
    43.2 KB · Pregleda: 100
  • Slika0254.jpg
    Slika0254.jpg
    57.2 KB · Pregleda: 104

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
nemora baš biti s kuplungom,dosta je da ima osigurač,jeftinije je

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Ok može,sutra to napravim i poslikam po danu,jer smo morali skračivat kardan bio je dosta dugačak.

lola

Član
Tu od
16 Pro 2010
Poruka
82
nemora baš biti s kuplungom,dosta je da ima osigurač,jeftinije je

kakav osigurač, da ti budem iskren za 500kn sam kupio potpuno ispravnu rotodrljaču pa neznam kakav kardan ide zato što su ga ukrali a bio je

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
imaš osigurač na kardanu ako lupiš u nekaj osigurač pukne ti staviš novi i teraj dalje,a ako si kupil takav stroj za 500 kn onda ne žali na kardanu i kupi najskupljeg kojega imaju,jer te bu i najjeftiniji došel više od rotodrljače.

lola

Član
Tu od
16 Pro 2010
Poruka
82
imaš osigurač na kardanu ako lupiš u nekaj osigurač pukne ti staviš novi i teraj dalje,a ako si kupil takav stroj za 500 kn onda ne žali na kardanu i kupi najskupljeg kojega imaju,jer te bu i najjeftiniji došel više od rotodrljače.
Susjed umro a sin da se svega rješi prodaom sve skoro đaba ostala samo zemlja i to se sam čeka, imao Zetora 771 20000 kn zmajevka 5000 kn sve đaba bilo
ja čuo na kraju

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kad ideš kupovat novi kardan, uzmi s kvačilom i traži najjači koji imaju, a bude te koštal cca 1400 kn, takav mi koristimo za silokombajn, cjepač drva i sve ostale strojeve kojima je potreban jak kardan.

Najnoviji postovi

Na vrh