Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
'oš kupit enega bez motorja za 10 puta manje oreja! 😛
To je onda 20 eura, taman po nabavnoj cijeni?'oš kupit enega bez motorja za 10 puta manje oreja! 😛
Hoćeš li moju AS Motor AS 65 2T ES? Povoljno prodam, ima par sitnica za riješiti, ali mi se ne da...Ja sam nakon dugotrajnog istraživanja došao do zaključka da je ovo najbolja kosilica za veliku travu, kupine itd.
To je u biti pubert proizvođač.
Ta tvoja može kositi i po plafonu. Usput otjera i komarce i obade 🤭 🤣Hoćeš li moju AS Motor AS 65 2T ES? Povoljno prodam, ima par sitnica za riješiti, ali mi se ne da...
Kosište vjerojatno i bude, za motor nisam sigurankupljena samohodna kosilica: AL-KO 525 BR SILVER PREMIUM , B&S motor 625 EXi.... kroz vikend idu 2~3 sloja bitumenske mase s unutrašnje strane kosiša... ali se nadam da če me služiti idučih 15 godina (5 godina garancija)
Zbog cijenenemam pojma zakaj ima epitet PREMIUM
Cijena je vjerojatno oko 450 eura a možda i manje. Kod mene na mojoj Vingo je isti motor. Samo pazi na zračni filter ako bude prašine kad kosiš, treba filter redovno mjenjati, kupi odmah jedan filter rezervni. Filter je papirnati?ujebemti, do sad je bilo skroz obratno, motori ok a kučišta nakon 10 godina u miloklizu/getriba nakon 7~8 u umočnici, cijena, kaj se dotikavlje cijene ima hrpu kosilica sa B&S motorom čak i sa varijabilnom brzinom i sa...... a cijena je manja od ovog AL-KO