Ma neće nitko.. Balirano je tek kasno navečer tako da nitko ni ne zna za njih..a i da zna, nije da baš nekome trebaju.. Nije to sad kvalitet hrane baš, dosta je ostarilo zbog ovih kiša, al mora se pokupiti, jer sve je bolje od praznih jasala!
ŠANANA s čim si grabljao!? I gdje su slike utovara? grin):
Imam Panoniju 220 i služi mi samo za grabljanje, uredan je stroj pa dobro radi, a za okretanje imam pauk PZ 4,5m.
Nema slika utovara, bile su dvije ekipe za odvoz bala, a ja balirao jučer cjeli dan tako da nema slika. Napravili smo oko 1100 bala.
Sutra nastavljam s košenjem.
Prosle godine covjeku pokrali s par jutara izbaliranu soju i to dok je otiso kuci odvest presu zakacit prikolicu i pokupit radnike za utovar. A nama jos davno ukrali jedno 50 bala slame dok smo na njivi jos bili presali. Bili na drugom kraju njive preko brda pa nas nisu vidili a ni mi njih. Ukrali bi i jos ali smo taman isli prema nazad. Majstori su kamionom bili pa nam nije vrjedilo ici za njima a i nije neka steta. Da je sjeno onda bi bilo druga prica.
alaaaaaaaaaaaaaaa bala za izvoz!
Zetor Proxima, toliko bala a tak loš sistem utovar-transport! hehe, rukni ti kamoinku pod Proximicu i gore 30 bala, a ne na jednoosovinku 6 bala...
a kod Dine bala za 100 godina... radi se!
vi ste ekipa uigrana, nema tu zezanja!
daj malo slika od skladištenja, da vidimo kam vi pospremite tih 200 bala svaki...
samo je kvaliteta sijena 0 bodova, ili se varam?
i da, ove bale omotane špagom....hmmm, da mi neko uslužno to radi JOŠ BI ON MENI MORAL DATI 10 KN PO BALI a ne ja njemu 30, 40 ili koliko već...