• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tomo ili Yanmar

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Re: TOMO ili YANMAR

petar kaže:
Zapitajte se, zašto ruski traktori i auta pale kad ni jedan nepali?

Jer imaju voju voziti, za razlku od ostalih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

zbalija kaže:
petar kaže:
Zapitajte se, zašto ruski traktori i auta pale kad ni jedan nepali?

Jer imaju voju voziti, za razlku od ostalih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Ne, nego zato što su ga konstruirale pijane ruske babe :lol: :lol: :lol:

nećemo više ot

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

Je, i ima 3 klipa što mi se sviđa, inače yanmarovi motori su priznati u svijetu. Mjenjač mu je kiruški, hidraulika diže ok, ali mu nedostaje ona robusnost. Neko ko se bavi hobi vrtom, parkićem, i sl. stvarima po meni je bolji japaner, ali osobno u kakvom brdovitom kraju živim nedolazi u obzir traktoričić manje snage od 30ks i neke normalne mase..

Osobno, prije bih uzeo onog dajca što smo gledali, i kupio priključke, jer vidio si i sam na kolikoj su cijeni tomice i sl. traktori...

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

meni se traktor sviđa,ali nije on za brdske terene i ozbiljnije poslove :!: ;)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

Pa ima u Prodetu i traktora večih od Tome, točkovi zadnji su mu skoro ko na 539. Meni se ti kako bi vi rekli "riža traktori" više sviđaju od Tome. Ima jedan stari čovjek njega. Sa njim uslužno ore, freza i reže drva. Svaki drugi-treči puta kad prolazim kraj Prodeta ( u istoj smo ulici) vidim da je netko kod njega i gleda te traktore.

@plam: odakle si?

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

a ima i tomo od 40ks,sa velikim gumama skoro kao 539!!!!!

nisi ga ti imao pa neznaš šta je traktor!!!! ;)

po prodaji yanmar se nemože uspoređivat sa tv :!: ;)

di su male parcele i brdski tereni na svakom koraku imaš tv,a ja mislim da u Hrvatskoj nema 50 yanmara :!: ;)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

TOMO VINKOVIĆ kaže:
a ima i tomo od 40ks,sa velikim gumama skoro kao 539!!!!!

nisi ga ti imao pa neznaš šta je traktor!!!! ;)

po prodaji yanmar se nemože uspoređivat sa tv :!: ;)

di su male parcele i brdski tereni na svakom koraku imaš tv,a ja mislim da u Hrvatskoj nema 50 yanmara :!: ;)

U životu sam uživo vidio 2 Tome VInkoviča ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Marko355 kaže:

Gdje ti živiš??
Malo mi je čudno da si ih vidio tako malo!?

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

zbalija kaže:
Marko355 kaže:

Gdje ti živiš??
Malo mi je čudno da si ih vidio tako malo!?

U ravnoj Slavoniji! Kod mene ima Fergusona kao kod vas Tomeka! Ja bi ti sad mogao odma 10 fergusona nabrojat, ali ima ih mnogo više! Kažem, sad odma bih mogao 10 nabrojat kojih bih se sjetio!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Marko355 kaže:
U ravnoj Slavoniji! Kod mene ima Fergusona kao kod vas Tomeka! Ja bi ti sad mogao odma 10 fergusona nabrojat, ali ima ih mnogo više! Kažem, sad odma bih mogao 10 nabrojat kojih bih se sjetio!

Sad mi je jasno, zašto ih baš i nisi vidio!
Ima i kod mene više IMT od TV; na nekih 5 IMT dođe 1 TV.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

Ali ipak ih ima, a jel ima kod tebe puno traktora više od 110 ks?

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Marko355 kaže:
Ali ipak ih ima, a jel ima kod tebe puno traktora više od 110 ks?

Nema ima ih oko 10-15 u krugu 5 km.
Upravo tako kod mene su TV i mali IMT, a kod tebe su "veliki" traktori.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

Tako je...kod mene ima i malih traktora a i gromada, ima 4 Ursusa 1634, Landini Landpower 135, Hurlimann XT130, JD 4755 i da dalje ne nabrajam....

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

kod mene ima jedan imt-533,jedan ursus c-335,a ostalo su tv i motokultivatori :!: ;)

kad se ide od Splita prema mom selu(udaljenost je 65km)ima oko 50 tv :!: ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Marko355 kaže:
Ma nije ni čudo da ste svi "TV fanovi"....

Ma TV mi je ušao u žile, isto kao Bobo IMT!
Ja bum branio TV kao on brani IMT.

Kod mene ima nekih 20 TV, te oko 50 IMT i par Ursusa i Univerzala.

P

pero79

Guest

Nisam mogao a da nešto ne kazem o ovoj temi,iskreno nebavim se obradom zemlje ali imam nekih iskustava s yanmarom.Radim u gradevinskoj tvrtki koja posjeduje 5 bagera yanmar i isto tako jedan stroj s kubota motorom.Iz svoga osobnoga iskustva mogu vam samo reci da yanmar ima ne dobre ili odlicne motore nego fenomenalne,a s obzirom da se radi o japanskome proizvodu mislim da tu nema komentara,i sam sam prije koji dan kontaktirao tvrtku prodet iz razloga kupovine traktora od 14ks s frezom 120 cm.je da se za tu lovu moze naci i neki traktor(svakako stariji)moje je misljenje da su ti strojevi ok.Ja sam za Yanmar!i informacije radi ja sam vam iz Slavonije :supz:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!Pozdrav Pero!
Ljudi...da se ne zajebavamo...!!!
Vi iznosite neke video klipove,,,gde je čovek jako mali,u odnosu na veličinu traktora...a joooj,,,pa koliki je taj traktor???
Slažem se ja da su to dobri strojevi,,, i ja bih voleo da ga imam,,,ali nema smisla poređivati...žabu i zmiju!!!
Ja kad stanem pored mog Tome,,,on se izgubi u odnosu na mene,,,a ja sam visok 1,67m!
I gde Toma prođe,kao zmija,,,hmmm :scratch ... tu teško šta može proći......a ne Japanac....

Pozdrav Joe! :mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh