Ovo je za mene suhi grijač.
www.traktorskidelovi.rs
TORPEDO grejač usisne grane "Iskra" | MV TRADE DOO
TORPEDO grejač usisne grane
A ne, nije bio takav to šta su meni dali. To sad prvi puta vidim.Ovo je za mene suhi grijač.
TORPEDO grejač usisne grane "Iskra" | MV TRADE DOO
TORPEDO grejač usisne granewww.traktorskidelovi.rs
Ako je takav ko iz Masive Iskrin onda ima izvod za dovod goriva, što znači da nije suhi.Da, takav sam na kraju i kupio. Koristio ga tada kod ugradnje da vidim jel radi i možda još jednom. Jednostavno kod današnjih temp po zimi, potrebe za grijanjem na takvim motorima skoro da i nema.
aha,,,onda ti sipaš eurodizel preko zime ?Ima zimske nafte svaku godinu, dodaju oni aditive po zimi, samo ponekada ih 'iznenadi' hladno vrijeme ili natočiš neku zaostalu naftu od ljeta. Za plavu naftu nisam siguran kako stoje stvari.
Mokri je bolji samo zato kaj, ako se pokvari, kroz njega nafta ne može u motor. Sve ostalo mu je minus.hvala svima na odgovoru,,
@MUHA ,ne trebam sad grijac,ali kao sto sam reko vec,neki dan sam kupio traktor,nepoznat mi je,a volio bi uci u zimu koliko toliko spreman,,
,,
a sta je onda bolje(ako je bolje),suhi ili mokri grijač?
imam Imt560 koji slabo pali na minusu,pa ako je taj suhi bolji mozda,onda bi njega na imt stavio
Ne. Ali za strojeve koji rade na plavca imam neki aditiv koji mi je ostao od tko-zna koje zime. I par karnistera plave u ložioni za prvu pomoć/hitne slučajeve. Plavac i eurodizel bi trebali biti isto gorivo, samo je plavac obojen. Dok nije bilo isto - ekipa sa CR motorima imala je grdih problema.aha,,,onda ti sipaš eurodizel preko zime ?