Hvala 😊😊Imaju zračnice sigurno
Ventilatori od kompjutera, za hlađenje ulja od volana... ugrije se ljeti, najviše kad kosim.Kakvi su ovo ventilatori i hladnjaci i koja im je namena?
Sumnjam na kvalitetu semeringa, mijenjan je sa ležajem prije 5 ili 6 godina, možda i više... Ljetos se počela pojavljivat lokvica ulja, sad ide samo semering, na ležaju nema baš lufta pa zasad ostaje. A ima posla dok se zamijeni, treba lijevu trubu skinit...Kad si već sve raskopati možda ne bi bilo loše pregledati ležajeve spojničke osovine. Semering ne pusti sam od sebe, njega pokvari luft osovine zbog lošeg ležaja.
Glava volana od BMW, mislim 5, e34, a pumpa on nekog nissana. Napravio sam još jednu remenicu ispod njegove originalne, dulje šarafe, i to je to... Za ovaj puž ne treba inverzija. Stup volana sam po sebi radio, mislim fi 50 cijev, zašarafljen na puž... Kardan za volan od BMW-a, gore u vrhu ležaj(neznam dimenzije), a onu ruku što gura krajnicu sam isto nešto vario, i pravio kod tokara konus za krajnicu...Od čega ti je glava volana? Koliko vidim nema inverziju. Imam nešto u pripremi, još me ruke služe pa ne sastavljam to, al neznam do kada će. Naprijed si ubacio još jednu remenicu?
Naravno da se osjeti, ali puno manje nego sa mehaničkim volanom.Hvala za informacije, ja sam pripremio od mercedesa 207, isto ne treba inverzija, nisam nešto na ti sa tim pumpama, da li je moguće da ima velik broj obrtaja pa da više grije ulje, koliko vidim da je remenica na motoru dosta velika, pa možda zbog toga. Ako budem radio ta dodatna remenica će morati pogoniti pumpu hidraulike i alternator, jer mi se ne isplati to sve pomjerat, a opet se bojim da je ta njegova remenica povelika za pumpu volana, a veća remenica na pumpi opet stvara probleme za smještaj, pošto već imam i alternator.
Interesuje me da li osjetiš na volanu kada, recimo prilikom oranja zapneš za nešto (kamen, žila), da ti vuče volan? Pošto imam ralicu i vitlo za njega, volio bi da osjetim kada zapnem za nešto.
Gdje pored svega strpati i pumpu, još ako treba malo veća remenica.