vidiš, gogo, nisam znao iskreno da je takvo stanje u podravini, a kod mene svi pričaju, to pjeskovite zemlje, rahlo, plug samo pregrče i ore ko od šale..vidiš kak nevalja vjerovat ljudima na tračeve i priče :mur:
Muha i oficir se vidim malo zakačili, meni to nije cilj, ja samo na oranje sa 5211 i IMT 12" VK mogu reć da ide trećom, jer sam tak i orem, a gdje hoću odrezat, kak bi se reklo mušli, u dubinu do 35-40cm (do jednog međaša koji uvjek odorava među pa mu namjerno ruknem jarak uz među da se nasuče i onda tu godinu mir :icon_mad: ) tu idem drugom, pričate o gumama, na mom su mitas 14.9-28 kupljene negdje 8 mjesec lani nove.
a evo i dokaz, moj video, sa youtube-a, oranje za jesensku sjetvu tritikala lani, pa ko ne vjeruje nek vidi da ide 3 brzom.
http://www.youtube.com/watch?v=OmUO2WQvwkw
meni je pomogao i oficir npr za ulje u kučištu volana (to sam se sjetio),kao i u nekim postovima iz čitanja, pomogao mi je i muha s videom za radilicu 5211 i objašnjenjem mjenjanja semeringa jer to nisam znao, mislim da svatko pomogne u diskusijama tko koliko zna i ima volje. a sad što ljudi sve shvaćaju tko zna kak...kod mene su jednog frajera poslali u agromehaniku po rikverc ulje za kopačke, jer je imo kopačke koje su se čule kao da prde kad hoda pa su mu rekli da ih mora namazati uljem. i lik se vratio čudeći se da mu se trgovac puko smijat u facu
:
ispričavam se za skretanje van teme...jer tema je o traktoru a ne oranju i ko zna čemu. isprika ako sam se kome zamjerio. Ljep pozdrav svima