ilegalac
Član
- Tu od
- 19 Velj 2010
- Poruka
- 909
Kako isključiti ventilator? Nemam iskustva s atomizerima pa ne znam ni kakve su dizne ali znam da mi je prije bacao maglu jednako na obje strane! Što raditi s diznama, tj. kako ih najbolje očistiti? Jel znaš kolika je cijena novih? Hvala!
jebaj ga ¸, reko si agromehanika, pa imaš valda onu polugu ispred vetilatora, prebaciš je na drugu stranu i ona popusti remenje
kažeš nemaš iskustva s atomizerom, a znaš da je bacao maglu jednako na obje strane:shock:
a jel znaš i jel vjetar puhao jednako obadva puta
neznam kakve imaš dizne, daj neku sliku, pretpostavljam da su lehler keramičke i one se dadu i počistit, a cijena im je nešto oko 40kn komad
ova na slici u drugom redu srednja je dizna za atomizer(crvena)pretpostavljam da ti imaš takvu (samo možda žutu ili neku drugu boju)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPlGK0TSh8RVpQKa6W3kYirqy1Ku8Z1p1G9bdq0kxJoswdA6L4Yw
a rastavit se može tako da kad se skine ima odozad onaj mali "pišo" lagano ga se kombinirkama skine ispod je keramička pločica (pazi da ne izgubiš) a ispod pločice je rupica koju nježno treba očistiti i potom obrnutim redosljedom sastaviti
jbg jako slabo vidim detalje na slici, ali čini mi se da nisu sve dizne jednake
a za vodu u pumpi, naspi antifriz
Posljednje uređivanje: