Evo napokon san završia stroj, zbog nedostatka slobodnog vrimena sve se malo previše rasteglo, al san ga taman jučer završno ušminka i evo danas šaljen slike...
Stroj stvarno izgleda lijepo , kao tvornićki . sedam naljepnica ima svoju funkciju samo je pitanje ko će ih poštivati , neznam čemu ona daska ,mislim da ona nije trebala jer i željezna ploća bi bila ok , osim ako nema neku određeno funkciju , nema ni jedne slićice prenosa što bi bilo zanimljivo vidjeti a u radu da i ne govorim ali to će vjerojatno doći kasnije ,
da još mi je upalo u oko grebenasta sklopka , vjerojatno sa promjenom smjera okretaja na jednoj strani a na drugoj mislim da je taster i kontrolna sijalica , žašto to nije na jednoj strani ovako nikada u radu neznaš na koju stranu krenuti kod određene radnje , i četri kotača to mislim da nikako nije u redu , nakon onih svih upozorenja za siguran rad imamo nestabilan stroj koji kod svakog naslanjanja ili zaštekanog drveta bježi po radilištu , dva kotaća i dvije krute noge bi bile sasvim ok , ali vrjeme će pokazati za potrebne prepravke uvjek ima vremena ,,,, samo neka u globalu stroj dobro služi