Gdje nabaviti brtvila za ovaj cilindar?
Rječ je o 732, valjda.
Nisam gledal broj
Ako on zna onda ja sigurno do tog podatka nebum došel jer on više ne piše javno po forumu, a ja pp-e ne volim.To bi trebali imati firme koje se tim bave mislim da se radi o standardiziranim mjerama i morali bi imati u žminju je bio jedan privatnik koji je proizvodio hidrauliku za tomu vinkovića mislim da više ne radi,netko za njih radi to zna sigurno grof
Ako on zna onda ja sigurno do tog podatka nebum došel jer on više ne piše javno po forumu, a ja pp-e ne volim.
Možda to ko odradi za mene:scratch
Moze molba? Jel moze da ne citirate slike,jer neki koji imaju vrlo spor net,medju kojima sam i ja,jedva ili nikako ne ocita stranicu zbog prebukiranosti slika i mnogo citiranja slika.
Hvala unapred,ziveli![]()
On ne piše radi svojih stavova, a ja nevolim pp-e radi svojih mušica.
Za mene tajni nema, sve obavljam javno.
Zakej nebi bili na ti? Pa u Gudovcu najesen smo si ruku stisnuli
Gdje nabaviti brtvila za ovaj cilindar?
Rječ je o 732, valjda.
Nisam gledal broj
Ja uvjek svakom odgovorim na pp, ali ga odmah i uputim da me nije sram reči i javno ono kaj znam.
Valjda se bu neko javil ko zna gde bi bilo tih gumica u orginalu jer ove rađene u kojekakvim kučnim radinostima baš i nisu bog zna kaj.
Ja sam rešavo dijelove za cilindre u rakitju imaju dvije firme za gumice kod njih je tamo to za siću, nemrem se sjetit kako se zove firma
Ako on zna onda ja sigurno do tog podatka nebum došel jer on više ne piše javno po forumu, a ja pp-e ne volim.
Možda to ko odradi za mene:scratch
cekamo sliku :weedman:
e ovako, imam istog ovakvog tomu, slikat cu ga sutra
pa sad me zanima dal mu je iko radio sredinu, jer kod njega na sredini ga samo drzi zegerov prsten, i juce mi se desilo i oranju da je on spao, i zamal da mi se tomo rastavi, da ode prvi kraj a zadnji ostane, sva sreca pa sam odmah vidio
pa sad me zanima dal je to iko ojacavao?
Danas isprobana i mislim da je ok, samo meni nedostaje prakse, sutra možda stavim fotke.:weedman: