ferdo1
Član
- Tu od
- 30 Sij 2011
- Poruka
- 46
Evo! nalepka spremna.:icon_rolleyes:
![]()
![]()
Jel, Ssucur, može i jedan napis tv-418 ?? Pa da ga stavim na moga oldtajmera... Bio bi ti mnogo zahvalan. Nisam neki majstor za kompjuter
Evo! nalepka spremna.:icon_rolleyes:
![]()
![]()
Onoh starih krizastih vise nema, sad su tockaste samo, u hidrauliki gote u ogulinu talijanske manuli koje su odlicne par oko 120 kn, imz I ostali, losije kvalitete I to vidno, par oko 70-80 kn
Jel, Ssucur, može i jedan napis tv-418 ?? Pa da ga stavim na moga oldtajmera... Bio bi ti mnogo zahvalan. Nisam neki majstor za kompjuterdoh):
Uz pitanje koji su ležajevi uzrok zujanja menjača pitao sam i koji je uzrok da se sporohodne više čuju. Hvalahi):
Nama vlasnicima starih tomica onda ne preostaje ništa drugo nego stavljati šo gušće ulje ULJE HIPENOL GTL140 INA mislim da bi to bilo rješenje od 90 jer bi onaj plastični župčanik koji ima zadatak dizati ulje primao na sebe veću količinu ulja.
., izmedju ostalog DA!, ALI, onda se javlja problem zime - hladnoće, pogotovo u ovim našim krajevima Like i Gorskog kotara., hehehehe., teško ga pokrenut ili ga držat u toploj - grijanoj prostoriji - garaži.- ... :icon_eyes: ... ., l.p., Bog! ...
Lijep pozdrav Grofe
Dugo te nije bilo,drago mi da si se vratio,kad sam se uclanio na ovaj forum dosta sam citao tvoje postove,jos pamtim tvoj post-pricu kad si pisao o tome kad usao prvi tomica u tvoje dvoriste,tad si bio vrlo mladji,toliko mi se svidela prica da sam je podelio sa nekoliko prijatelja![]()
., izmedju ostalog DA!, ALI, onda se javlja problem zime - hladnoće, pogotovo u ovim našim krajevima Like i Gorskog kotara., hehehehe., teško ga pokrenut ili ga držat u toploj - grijanoj prostoriji - garaži.- ... :icon_eyes: ... ., l.p., Bog! ...
Mislim da mu hladnoća nebi tako jako smetala ipak je to ulje u mjenjaču a kada se motor upali ne vidim zasto bi traktor bilo tesko pokrenuti.sve u svemu dao si mi dobru ideju samo nije bašjeftina :icon_mrgreen: sva sreća pa se ta ulja mogu mješati http://www.trgo-agencija.hr/BinaryL...4f93/23961640-389d-449e-8bb7-eef2fba1bd36.pdf
Čitam ovu tvoju poruku i smijem se ko lud žena iz kuhinje pita šta je to tako smješno :icon_rofl: a ko se nebi nasmijao kada ti to tako dobro i slikovito opišeš .Ako je ko žaladija onda ga nećemo stavljati u mjenjač ipak je to malo pregusto.:biggrin: vidjet ću posto meni zimi ne treba pocnem ga paliti 4 mjesec za oranje.pokušaću ga mješati po malo.