Re: TOMO VINKOVIĆ
Prvo u prvo predugo si čekao sa travom da ti je prevelika i trebaš puno snage da traktor odradi svoje ovi simptomi koje si naveo to ti je to, više puta moraš kosit dok trava ne preraste, GROF mala popravka TV 420 ima 18 KM( LDA 100) i ne 15 (LDA97) ali ti 100% to znaš jeli?
Pozdrav zmijoljubci...ovaj kosci. ;-)
Imam neki problem...tek ovaj vikend prva košnja, odnosno pokušaj, sa tomicom. (tv420 sa roto malčerom/kosom).
Trava je poprilično visoka, do koljena, pa nije mogel kosit odjednom, nego sam odlučio na dva puta, prvo višlje pa sam pokušal skroz nisko kosit al ni to nisam mogel jer ga je opet davilo. Trava je poprilično gusta i puna soka, dal to može bit razlog da nemože kosit kak spada nego ga davi.
I onda se desilo da se toliko zagrijal (kosil sam možda 10 min) da je počel dimit na čep od ulja i malo bacat ulje gore, bil je vruč ko pečnica... Jel preslab ili jednostavno trava ubija da nemre?
Prvo u prvo predugo si čekao sa travom da ti je prevelika i trebaš puno snage da traktor odradi svoje ovi simptomi koje si naveo to ti je to, više puta moraš kosit dok trava ne preraste, GROF mala popravka TV 420 ima 18 KM( LDA 100) i ne 15 (LDA97) ali ti 100% to znaš jeli?