Ja sam išao skinuti sad šaraf i ponovo mjeriti i kod mene je M14x1,5 ko je sad lud ja neznam .
He, he, Aco i ja sam mjerio, ali ono malo vremena što sam imao nisu htjeli ići unutra i zato sam postavio pitanje. (da moguće nisam pogriješio):
Zato sam i kupio M14X1.5.:icon_hang:
![]()
ja ne znam što su svi zagrijanu za tu bukvu?meni nema do mog primorskog graba hrasta jasena cera šestile
imao sam jednom bukvu (možda 2-3 karijole) bacio ju u peć i samo je nestala u plamenu.a ja gledam koji vrag pa pred sat vremena sma bacio u peć drva![]()
Kolege dobar dan!
Da li je moguće od jednoradnog cilindra hidraulike na PE-18 preradit u dvoradni,recimo da stavim novi razvodnik i onda drugu cijev priklučim na odušak ovog cilindra koji je sada (standardni od prvog dana je gore).Ima li neko ko je imao takva iskustva.
Hvala
Cer ti nevalja on ti je jako masan i puno puno nekvalitetniji od hrasta dosta se razumim i drva i od svih je najbolji grab i žestila...hrast je dobar jer ga se u malo vremena napravi puno drva,ja osobno preferiram ova drva čak izbjegavam vjepanice i ložim takozvana samo bela drva
pozdrav tomo522,
lijepo je vidjeti da radišnog i vrijednog čovjeka, imam pitanje za tebe,gdje si kupio prednje blatobrane i po kojoj cijeni,jel to komplet sa nosačima ili ide sve posebno,
hvala
LP
Todi