• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Neeee to i pajser uvek vozim u slučaju da mi ostane u među brzini, još mi nije al ak ostane da imam sve kaj mi treba❄️⛄☃️💪😉🍻🍺🙂👍

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,929
Nekad je krava išla iz štale kad se generalka delala....
Danas kad na tom zelenom žarulja izgori ode Ferac iz dvora....

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,573
Do sad stvari kaj su bile nije bilo tak strašno. Nadam se da ovih kvarova cijenovnog ranga Fergusona nebu. Na Sameu je bilo, nažalost par Fergusona otišli. A kakti bio nov, jel...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,929
Vele stari ljudi, gde je blaga tu je i kvara...
Onaj bogec kaj Ferca ima Boga moli da gumu ne zbuši.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,890
Do sad stvari kaj su bile nije bilo tak strašno. Nadam se da ovih kvarova cijenovnog ranga Fergusona nebu. Na Sameu je bilo, nažalost par Fergusona otišli...
A za zelenog bu par Samea otišlo kad se počne krvariti ;)

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,573
A za zelenog bu par Samea otišlo kad se počne krvariti ;)
Ovome zelenome na satu piše 7xxx. Ne znam jel 7, 17 ili 27 ali znam da je na Sameu puno manja brojka pisala dok se podrobil prvi put. I veselje je trajalo godinu dana do drugog drobljenja.
Da ne nastavim off dalje, nije ni jedan vječan. Pa ni ovaj iz naslova teme. ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bum obečam😉👍🍺🍻jer to je takva uspavanka ko nijedna, odmor za dušu i tijelo.
Ljudi misle da nije raketa neznam kaj, ali budimo iskreni kolko sati rakete naprave bez ikakvoga kvara, a ovi kakti novi stalno nekaj šerafe i delaju na njima, nijedan nebu dostignul raketu po vurama😉

sugarray

Aktivni član
Tu od
27 Stu 2013
Poruka
418
Nebudem lagal, al ja kak si sad kupil fergija čitam ona uputstva pa imam neka pitanja. Tam piše da se u vožnji nebi smelo brzine menjati. Već odmah staviti u željenu i krenuti. Menjate vi te brzine u vožnji ili bolje ne to delati :) a možda krivo kaj skužio.

Najnoviji postovi

Na vrh