Moram priznati da nisam bil u pravu kad sam napisal da buš tekuču mast natiskal nikad.Moraš skinuti akumulator. Mislim da je šaraf za nadolijevanje ulja sa imbus maticom. Natiskaj tekuću mast pa si miran.
Neka hvala,, nejedem slatkog,, al kad pozoveš na pivu,, eto me prvi sam,,Svi ste pozvani na tortu, ja bum ju spekel i ukrasil.
Ako je zavrnut onda bi trebal biti pojačan do kraja, a ti bi smanjival?Kako smanjiti broj obrtaja ler gasa? Ne govorim o onom vijku, do kraja je zavrnut. U pitanju je IMT 539. Opet broj obrtaja 800. Šta uraditi???
Lp
To kad je motor u kxxxx, kad je motor prolazan mjerila su druga.Pogledaj na sat od pritiska ulja! To je neko mjerilo broja okretaja!
Mnogi nemaju ni 1 bar na leru odnosno imaju na cca 600-700 okretaja cca 0.5 i veselo voze,tak da ovih tvojih 1 je sasvim ureduKad smo kod pritiska ulja kod 539 na leru hladan traktor, pritisak ulja na 3, nakon 2 sata srotanja na velikom gasu pritisak pada na 1, temperatura ne prelazi 80. Ruku na srce, nikad nisam ni obracal paznju na to, ali neki dan sam slucajno to primjetil. Razina ulja, normalna, ne bi rekel da je pomjesal naftu i ulje. Traktor veselo prima gas, mirno radi, ne dimi osim kod naglog dodavanja gasa . Jel to tak uredu ili je zrel za remont?